Çözüldü Bluetooth açma kapama tuşu kayboldu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

prof021

Decapat
Merhaba arkadaşlar, 1 saat öncesine kadar hiçbir şey yok iken elimde bulunan AirPods'ları açıp kapadım ve o andan itibaren Bluetooth ile bağlayamadım. Bluetooth bölümüne girdiğimde, Bluetooth'u açıp kapama butonu yok oldu ve Bluetooth kapalı hale geldi. Driverları silip kurdum, Bluetooth'u silip kurdum ama maalesef sorunu çözemedim. Bluetooth'u açamıyorum ve aygıt yöneticisinde sorun olarak gözüküyor. Yardım edecek varsa sevinirim, teşekkürler.

Sorn1.jpg

Sorun2.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Merhaba uğraşınız için teşekkürler, fakat sorun hala devam ediyor. Üstüne kurdum olmadı, tümüyle herşeyi kaldırıp tekrar kurdum fakat yine aynı.
Şu Linkten Drivers &Software kısmına gelip Automatic driver uptade kısmına gelip ''Start Scan'' yazan yere basın gerekli şeyleri indirecektir.Olmazssa tekrardan yazın
Şu linkten drivers &software kısmına gelip automatic driver Update kısmına gelip "start scan" yazan yere basın gerekli şeyleri indirecektir. Olmazssa tekrardan yazın.

Abi Allah senden razı olsun hiçbir yerde çözüm bulamadım dediğini yaptım anında oldu umarım tüm dileklerin gerçek olur kralsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı