3 3R3Nn Decapat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2021 #1 Bilgisayara format attıktan sonra Bluetooth gitti. Ayarlarda açma tuşu yok ve aygıt yöneticisinde gözükmüyor nasıl düzeltebilirim?
Bilgisayara format attıktan sonra Bluetooth gitti. Ayarlarda açma tuşu yok ve aygıt yöneticisinde gözükmüyor nasıl düzeltebilirim?
4 426355 Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 271 20 Kasım 2021 #2 ayni sorun bendede oluyor Artı 0 Eksi
Burak Mataraci Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 1.112 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Kasım 2021 #3 3R3Nn dedi: Bilgisayara format attıktan sonra Bluetooth gitti. Ayarlarda açma tuşu yok ve aygıt yöneticisinde gözükmüyor nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Driver yüklemen lazım. Windows Update kısmından isteğe bağlı güncelleştirmelere bak oradadır. Artı 0 Eksi
3R3Nn dedi: Bilgisayara format attıktan sonra Bluetooth gitti. Ayarlarda açma tuşu yok ve aygıt yöneticisinde gözükmüyor nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Driver yüklemen lazım. Windows Update kısmından isteğe bağlı güncelleştirmelere bak oradadır.
KS KS 3 3R3Nn Decapat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2021 #4 Burak Mataraci dedi: Driver yüklemen lazım. Windows Update kısmından isteğe bağlı güncelleştirmelere bak oradadır. Genişletmek için tıkla... Güncelledim yine olmadı Artı 0 Eksi
Burak Mataraci dedi: Driver yüklemen lazım. Windows Update kısmından isteğe bağlı güncelleştirmelere bak oradadır. Genişletmek için tıkla... Güncelledim yine olmadı
wert Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 425 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2021 #5 3R3Nn dedi: Güncelledim yine olmadı Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı yeniden başlatmayı unutma. Artı 0 Eksi