futs Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 326 Çözümler 3 8 Kasım 2021 #1 TP-Link UB400 Bluetooth 4.0 Mini USB Adaptör Fiyatı TP-Link UB400 Bluetooth 4.0 Mini USB Adaptör en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Bu ürünü almayı düşünüyorum da benim sistem eski biraz her sisteme uyumlu mudur? Kulaklıkla kullanacağım.
TP-Link UB400 Bluetooth 4.0 Mini USB Adaptör Fiyatı TP-Link UB400 Bluetooth 4.0 Mini USB Adaptör en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Bu ürünü almayı düşünüyorum da benim sistem eski biraz her sisteme uyumlu mudur? Kulaklıkla kullanacağım.
2 286313 Kilopat Katılım 9 Kasım 2019 Mesajlar 4.711 Makaleler 3 Çözümler 60 8 Kasım 2021 #2 Windows 8, 8.1 ve 10 cihazlarla uyumlu olduğu yazıyor. Artı 0 Eksi
NotYiit Hectopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 577 Çözümler 2 Yer de_dust2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2021 #3 wChaos dedi: TP-Link UB400 Bluetooth 4.0 Mini USB Adaptör Fiyatı TP-Link UB400 Bluetooth 4.0 Mini USB Adaptör en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Bu ürünü almayı düşünüyorum da benim sistem eski biraz her sisteme uyumlu mudur? Kulaklıkla kullanacağım. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle sorun olmaz hocam ama kulaklıkla oyun oynarken vs 1-2 saniye gecikme olacaktır aklınızda olsun. Artı 0 Eksi
wChaos dedi: TP-Link UB400 Bluetooth 4.0 Mini USB Adaptör Fiyatı TP-Link UB400 Bluetooth 4.0 Mini USB Adaptör en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Bu ürünü almayı düşünüyorum da benim sistem eski biraz her sisteme uyumlu mudur? Kulaklıkla kullanacağım. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle sorun olmaz hocam ama kulaklıkla oyun oynarken vs 1-2 saniye gecikme olacaktır aklınızda olsun.