R ReloX Kilopat Katılım 29 Temmuz 2019 Mesajlar 21 26 Mayıs 2025 #1 ASUS USB-BT500 BLUETOOTH 5.0 USB ADAPTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da ASUS USB-BT500 BLUETOOTH 5.0 USB ADAPTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com TP-LINK UB500 BLUETOOTH 5.0 NANO USB ADAPTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da TP-LINK UB500 BLUETOOTH 5.0 NANO USB ADAPTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Bu ikisi arasında kaldım. Sizce hangisi daha iyidir?
ASUS USB-BT500 BLUETOOTH 5.0 USB ADAPTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da ASUS USB-BT500 BLUETOOTH 5.0 USB ADAPTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com TP-LINK UB500 BLUETOOTH 5.0 NANO USB ADAPTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da TP-LINK UB500 BLUETOOTH 5.0 NANO USB ADAPTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Bu ikisi arasında kaldım. Sizce hangisi daha iyidir?
PienX Hectopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 451 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2025 #2 Adaptör konusunda TP-Link kendini kanıtlamış bir markadır öneririm Ethernet kartını kullanıyorum herhangi bir sorunda canlı destekte sunuyorlar.
Adaptör konusunda TP-Link kendini kanıtlamış bir markadır öneririm Ethernet kartını kullanıyorum herhangi bir sorunda canlı destekte sunuyorlar.
Lyon Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2016 Mesajlar 1.094 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2025 #3 ben TP-linkin attığın modelini kullanıyorum sorun yaşamadım.