Asus ROG X570 Crosshair VIII Hero 4600mhz(OC) RGB M.2 AM4 ATX Anakart fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Microsoft Xbox One PC Wireless Adaptör Adapter Yeni Nesil en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Açıkçası bende Xbox Controller kullanmak için almıştım. 5.0 olmasını önemsemedim çünkü 4.0 gerekli bütün desteği sağlıyor. Ben bir sıkıntı yaşamadım ama farklı bir ürün düşünüyorsanız başka arkadaşlar da mutlaka önerirler. Kablosuz bağdaştırıcıyı önermiyorum çünkü emin olun gerek kalmıyor. Ben bu adaptöre iki adet Xbox Controller bağlayabiliyorum.
Microsoft Xbox One PC Wireless Adaptör Adapter Yeni Nesil en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Bu ürünün piyasada çok fazla çakması var. Teknoloji mağazalarının hiçbirinde yok bu ürün. Ayrıca bildiğim kadarıyla Microsoft bu ürünün üretimini durdurdu. Çünkü yeni nesil Xbox Controller direk bluetooth bağlantısı üzerinden bağlanabiliyor.