Bluetooth adaptör önerisi

RSTUDIOS

Megapat
Daha fazla  
Merhaba, Bluetooth adaptör alacağım fakat genel olarak ne alsam bilemedim gözüme bu iki ürün uygun geldi.

Mercury MA530 ile Tp-Link UB500 Hangisini önerirsiniz? Veya önerdiğiniz başka bir marka ve model var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Ugreen marka adaptör kullandım masaüstü bilgisayarımda gayet memnunum. Hiçbir sıkıntı da yaşamadım.

Merhaba, Bluetooth adaptör alacağım fakat genel olarak ne alsam bilemedim gözüme bu iki ürün uygun geldi.

Mercury MA530 ile Tp-Link UB500 Hangisini önerirsiniz? Veya önerdiğiniz başka bir marka ve model var mı?
Ben bunlara link koymuştum fakat o sıra site çöktü koymamış

Mercusys MA530, Bluetooth 5.3​

TP-Link UB500​

Ben Ugreen marka adaptör kullandım masaüstü bilgisayarımda gayet memnunum. Hiçbir sıkıntı da yaşamadım.

diğerlerine nazaran daha pahalı ondan dolayı ona yönelmedi bide tr de yok o.

aaaa delircem ama

Mercusys​

https://www.amazon.com.tr/Mercusys-MA530-Bluetooth-Nano-Adaptör/dp/B0D7GXQQ4N/ref=sr_1 bu link koymuyor

TP-Link'de iyi bir markadır. Adı sanı bilinmiş bir markadır kötü olacağını pek sanmıyorum.

TP-Link UB500.

TP-Link'de iyi bir markadır. Adı sanı bilinmiş bir markadır kötü olacağını pek sanmıyorum.
Peki 5.3 ile 5.0 arasındaki fark çok önemli mi ? duruma göre 5.3 alabilirim çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…