Bluetooth adaptör önerisi

Daha fazla  
Yakın zamanda PS4 kolu ve kablosuz kulaklık almayı düşünüyorum fakat bilgisayarımda Bluetooth özelliği yok, düzgün kaliteli bir ürün arıyorum, kopukluk falan yapmasın, önerilerinize açığım.

Yakın zamanda PS4 kolu ve kablosuz kulaklık almayı düşünüyorum fakat bilgisayarımda Bluetooth özelliği yok, düzgün kaliteli bir ürün arıyorum, kopukluk falan yapmasın, önerilerinize açığım.

Diğer konulara baktım da herkes Dark, Ugreen gibi markalardan bahsediyor, bu kadar konuşulmalarının sebebi nedir? Ayrıca bunun diğerlerinden farkı ne?

Bu ürün şu anda çok iyi fiyata. Ben de Dark alabilirsin diyecektim ama hazır TPlink bu fiyata düşmüşken kaçırma bence. Dark ile aynı çipe sahip diye biliyorum o nedenle Dark ucuzken hep onu tavsiye ederdim. Ben de Dark kullandım bir süre.

400 küsür lira boşa vermeyin.

Diğer konulara baktım da herkes Dark, Ugreen gibi markalardan bahsediyor, bu kadar konuşulmalarının sebebi nedir? Ayrıca bunun diğerlerinden farkı ne?

Hocam ben Dark marka bu ürünü kullandım ve 2 ay sonunda bağlantı git gel yaptı sonra çıkardım ve elimde parçalandı lehim falan attım 1 ay daha zor bela kullandım şu an ise belediye çöplüğünde bu ürünse hiç fena durmuyor alınabilir.

Bu ürün şu anda çok iyi fiyata. Ben de Dark alabilirsin diyecektim ama hazır TP-Link bu fiyata düşmüşken kaçırma bence. Dark ile aynı çipe sahip diye biliyorum o nedenle Dark ucuzken hep onu tavsiye ederdim. Ben de Dark kullandım bir süre.

400 küsur lira boşa vermeyin.

Hocam bir de Bluetooth 5.0+ ürünler Bluetooth 3.0 girişlerine giriyor değil mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı