MFO10 Megapat Katılım 21 Temmuz 2016 Mesajlar 460 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2020 #1 Arkadaşlar merhaba. Laptopumda Bluetooth yok ve bir adaptör almak istiyorum. Şöyle 3 ürün buldum. Bunlardan önerebileceğiniz veya bildiğiniz başka bir ürün varsa önerebilir misiniz? 50-60 lira bandını aşmazsa iyi olur. S-Link Slx-Bl036 Usb 4.0 Edr Mini Bluetooth Fiyatı S-Link Slx-Bl036 Usb 4.0 Edr Mini Bluetooth en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com . TP-Link UB400 Bluetooth 4.0 Mini USB Adaptör Fiyatı TP-Link UB400 Bluetooth 4.0 Mini USB Adaptör en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com . Cyber Bluetooth CSR 4.0 Dongle Alıcı Fiyatı - Taksit Seçenekleri Cyber Bluetooth CSR 4.0 Dongle Alıcı en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla online sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com . Ucuz olanın pahalıyla çok bir farkı olur mu? Son düzenleme: 30 Haziran 2020
Arkadaşlar merhaba. Laptopumda Bluetooth yok ve bir adaptör almak istiyorum. Şöyle 3 ürün buldum. Bunlardan önerebileceğiniz veya bildiğiniz başka bir ürün varsa önerebilir misiniz? 50-60 lira bandını aşmazsa iyi olur. S-Link Slx-Bl036 Usb 4.0 Edr Mini Bluetooth Fiyatı S-Link Slx-Bl036 Usb 4.0 Edr Mini Bluetooth en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com . TP-Link UB400 Bluetooth 4.0 Mini USB Adaptör Fiyatı TP-Link UB400 Bluetooth 4.0 Mini USB Adaptör en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com . Cyber Bluetooth CSR 4.0 Dongle Alıcı Fiyatı - Taksit Seçenekleri Cyber Bluetooth CSR 4.0 Dongle Alıcı en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla online sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com . Ucuz olanın pahalıyla çok bir farkı olur mu?