rimpalace Kilopat Katılım 20 Ekim 2017 Mesajlar 268 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2021 #1 Arkadaşlar selam. Masaüstü aldık malum Bluetooth yok. Kablosuz kulaklık + hoparlör niyetine ses bombası kullanıyorum. Kablosuz kulaklık mikrofonda sıkıntı yaratmayacak öneriniz var mı? 3D Rekor 4.0 Version Usb Bluetooth Adaptör Dongle Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL 3D Rekor 4.0 Version Usb Bluetooth Adaptör Dongle yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com 22.5 liraya düşmüş bu iş yapar mı?
Arkadaşlar selam. Masaüstü aldık malum Bluetooth yok. Kablosuz kulaklık + hoparlör niyetine ses bombası kullanıyorum. Kablosuz kulaklık mikrofonda sıkıntı yaratmayacak öneriniz var mı? 3D Rekor 4.0 Version Usb Bluetooth Adaptör Dongle Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL 3D Rekor 4.0 Version Usb Bluetooth Adaptör Dongle yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com 22.5 liraya düşmüş bu iş yapar mı?
Agorxrd Hectopat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 252 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci Intel(R) Celeron(R) J4125 CPU @ 2.00GHz 2.00 GHz Takılı RAM 8,00 GB KUU Tech SDD 256GB Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Mayıs 2021 #2 Bende Ondan Alcam Gamepad konsol Kullanmak İstiyorum Sıkıntı Çıkarırmı