isobar Hectopat Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 41 18 Mart 2021 #1 Genelde dizi ve film izliyorum ara ara da FPS oyunları oynuyorum. Bluetooth kulak içi bir kulaklık alıp Bluetooth adaptörü ile bağlamayı düşünüyorum. Herhangi bir gecikme olur mu? Adaptör tavsiyelerinizi bekliyorum.
Genelde dizi ve film izliyorum ara ara da FPS oyunları oynuyorum. Bluetooth kulak içi bir kulaklık alıp Bluetooth adaptörü ile bağlamayı düşünüyorum. Herhangi bir gecikme olur mu? Adaptör tavsiyelerinizi bekliyorum.
KS KS isobar Hectopat Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 41 18 Mart 2021 #11 Samotne Ciasteczka dedi: Hands-free modu seçersen evet hocam ama ses kalitesi düşüyor. Stereo modda mikrofon devre dışı ama ses kalitesi tam Eki Görüntüle 928562 Genişletmek için tıkla... Ses kalitesi çok mu düşüyor oyun oynarken etkiler mi ? Artı 0 Eksi
Samotne Ciasteczka dedi: Hands-free modu seçersen evet hocam ama ses kalitesi düşüyor. Stereo modda mikrofon devre dışı ama ses kalitesi tam Eki Görüntüle 928562 Genişletmek için tıkla... Ses kalitesi çok mu düşüyor oyun oynarken etkiler mi ?
S Samotne Ciasteczka Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 18 Mart 2021 #12 isobar dedi: Ses kalitesi çok mu düşüyor oyun oynarken etkiler mi? Genişletmek için tıkla... Etkiler hocam. Çok düşüyor, o ses ile oyun falan oynanmaz. Artı 0 Eksi
isobar dedi: Ses kalitesi çok mu düşüyor oyun oynarken etkiler mi? Genişletmek için tıkla... Etkiler hocam. Çok düşüyor, o ses ile oyun falan oynanmaz.
KS KS isobar Hectopat Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 41 18 Mart 2021 #13 Samotne Ciasteczka dedi: Etkiler hocam. Çok düşüyor, o ses ile oyun falan oynanmaz. Genişletmek için tıkla... Eyvallah Artı 0 Eksi
Samotne Ciasteczka dedi: Etkiler hocam. Çok düşüyor, o ses ile oyun falan oynanmaz. Genişletmek için tıkla... Eyvallah