B Burak6263 Hectopat Katılım 21 Kasım 2021 Mesajlar 160 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2024 #1 RAM 16 gb 2666 mhz cl 18 SSD veya HDD modeli Kioxia 480 gb Ekran kartı Asus rog strix rx6650xt Anakart MSI B-450 m2 pro İşlemci Ryzen 5 3500x Arkadaşlar bilgisayarımda Bluetooth özelliği olmadığı için bir Bluetooth adaptörü aldım PC de görünüyor fakat Bluetooth açık olan telefonu ve kulaklığı hatta hiçbir şeyi görmüyor kulaklığımı eşleştirme modunada aldım bluetooth alıcının markası dark. Dosya Ekleri IMG_7839.jpeg 92,9 KB · Görüntüleme: 76 IMG_7841.jpeg 117,7 KB · Görüntüleme: 72 Son düzenleyen: Moderatör: 21 Nisan 2024
Arkadaşlar bilgisayarımda Bluetooth özelliği olmadığı için bir Bluetooth adaptörü aldım PC de görünüyor fakat Bluetooth açık olan telefonu ve kulaklığı hatta hiçbir şeyi görmüyor kulaklığımı eşleştirme modunada aldım bluetooth alıcının markası dark.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.325 Makaleler 60 Çözümler 813 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2024 #2 BT cihazının tam net modelini belirt. Artı 0 Eksi
Fueren Hectopat Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 2.051 Makaleler 2 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek YKS Öğrencisi 21 Nisan 2024 #3 Adaptörün sitesinden sürücüleri yükle. Artı 0 Eksi
KS KS B Burak6263 Hectopat Katılım 21 Kasım 2021 Mesajlar 160 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2024 #4 claus dedi: BT cihazının tam net modelini belirt. Genişletmek için tıkla... Dark Bluetooth 5.0 Mini Dongle USB Alıcı (DK-AC-BTU50) aldığım sitede böyle yazıyor Artı 0 Eksi
claus dedi: BT cihazının tam net modelini belirt. Genişletmek için tıkla... Dark Bluetooth 5.0 Mini Dongle USB Alıcı (DK-AC-BTU50) aldığım sitede böyle yazıyor
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.325 Makaleler 60 Çözümler 813 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2024 #5 https://www.akortek.org/download/DKACBTU50/DARK_BTU50_Windows_driver.rar Bunu indir yükle sistemi yeniden başlatıp dene. Artı 0 Eksi
https://www.akortek.org/download/DKACBTU50/DARK_BTU50_Windows_driver.rar Bunu indir yükle sistemi yeniden başlatıp dene.
KS KS B Burak6263 Hectopat Katılım 21 Kasım 2021 Mesajlar 160 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2024 #6 Fueren dedi: Adaptörün sitesinden sürücüleri yükle. Genişletmek için tıkla... claus dedi: https://www.akortek.org/download/DKACBTU50/DARK_BTU50_Windows_driver.rar Bunu indir yükle sistemi yeniden başlatıp dene. Genişletmek için tıkla... Şu an internet yok depremden dolayı altyapı hasar görmüştü daha yapmadılar süper box kullanıyorum o da bitti Artı 0 Eksi
Fueren dedi: Adaptörün sitesinden sürücüleri yükle. Genişletmek için tıkla... claus dedi: https://www.akortek.org/download/DKACBTU50/DARK_BTU50_Windows_driver.rar Bunu indir yükle sistemi yeniden başlatıp dene. Genişletmek için tıkla... Şu an internet yok depremden dolayı altyapı hasar görmüştü daha yapmadılar süper box kullanıyorum o da bitti
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.325 Makaleler 60 Çözümler 813 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2024 #7 Burak6263 dedi: Şu an internet yok depremden dolayı altyapı hasar görmüştü daha yapmadılar süper box kullanıyorum o da bitti Genişletmek için tıkla... Çok geçmiş olsun. İnternet erişimin olunca indirip yüklersin. Artı 0 Eksi
Burak6263 dedi: Şu an internet yok depremden dolayı altyapı hasar görmüştü daha yapmadılar süper box kullanıyorum o da bitti Genişletmek için tıkla... Çok geçmiş olsun. İnternet erişimin olunca indirip yüklersin.
Fueren Hectopat Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 2.051 Makaleler 2 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek YKS Öğrencisi 21 Nisan 2024 #8 Burak6263 dedi: Şu an internet yok depremden dolayı altyapı hasar görmüştü daha yapmadılar süper box kullanıyorum o da bitti Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun hocam. İnternet gelince yükleyebilirsin. Veya telefona yükleyip bilgisayara atabilirsin. Artı 0 Eksi
Burak6263 dedi: Şu an internet yok depremden dolayı altyapı hasar görmüştü daha yapmadılar süper box kullanıyorum o da bitti Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun hocam. İnternet gelince yükleyebilirsin. Veya telefona yükleyip bilgisayara atabilirsin.
KS KS B Burak6263 Hectopat Katılım 21 Kasım 2021 Mesajlar 160 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2024 #9 Fueren dedi: Geçmiş olsun hocam. İnternet gelince yükleyebilirsin. Veya telefona yükleyip bilgisayara atabilirsin. Genişletmek için tıkla... Telefonu bağlıyorum bilgisayara hiçbir şey olmuyor sadece şarj oluyor bilgisayarda götünmüyor Artı 0 Eksi
Fueren dedi: Geçmiş olsun hocam. İnternet gelince yükleyebilirsin. Veya telefona yükleyip bilgisayara atabilirsin. Genişletmek için tıkla... Telefonu bağlıyorum bilgisayara hiçbir şey olmuyor sadece şarj oluyor bilgisayarda götünmüyor
Fueren Hectopat Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 2.051 Makaleler 2 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek YKS Öğrencisi 21 Nisan 2024 #10 Burak6263 dedi: Telefonu bağlıyorum bilgisayara hiçbir şey olmuyor sadece şarj oluyor bilgisayarda götünmüyor Genişletmek için tıkla... Telefondaki bildirimden dosya aktarımını seçin. Artı 0 Eksi
Burak6263 dedi: Telefonu bağlıyorum bilgisayara hiçbir şey olmuyor sadece şarj oluyor bilgisayarda götünmüyor Genişletmek için tıkla... Telefondaki bildirimden dosya aktarımını seçin.