G gavriolo Centipat Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2024 #1 Yurt dışından aldım marka değil normal 5.3 Bluetooth adaptörü PC e takıyorum okuyor Bluetooth özelliği açılıyor kolu çok küçük bir saniye aralığında algılıyor ama bağlanmıyor.
Yurt dışından aldım marka değil normal 5.3 Bluetooth adaptörü PC e takıyorum okuyor Bluetooth özelliği açılıyor kolu çok küçük bir saniye aralığında algılıyor ama bağlanmıyor.
Alikumb Picopat Katılım 11 Ağustos 2024 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2024 #2 Share ve Playstation loguna ışık yanıp sönene kadar basılı tut. sonrasında bluetooth açılacaktır.
G gavriolo Centipat Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2024 #3 Alikumb dedi: Share ve Playstation loguna ışık yanıp sönene kadar basılı tut. sonrasında bluetooth açılacaktır. Genişletmek için tıkla... öyle yapıyorum bende zaten ışık yanıp sönüyor ama pc görmüyor
Alikumb dedi: Share ve Playstation loguna ışık yanıp sönene kadar basılı tut. sonrasında bluetooth açılacaktır. Genişletmek için tıkla... öyle yapıyorum bende zaten ışık yanıp sönüyor ama pc görmüyor
Alikumb Picopat Katılım 11 Ağustos 2024 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2024 #4 Ürün replika mı?
G gavriolo Centipat Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2024 #5 Alikumb dedi: Ürün replika mı? Genişletmek için tıkla... Kumandanın orijinal olduğuna eminim ama adaptörü Temu'dan aldım.
Alikumb dedi: Ürün replika mı? Genişletmek için tıkla... Kumandanın orijinal olduğuna eminim ama adaptörü Temu'dan aldım.