Bluetooth adaptörü önerisi

haygieia

Hectopat
Merhaba dostlar. Şu an da elimde UB500 5.0 Bluetooth adaptör var ve menzil olarak da bağlantı olarak da tamamen bir hayal kırıklığı. Örnek veriyorum elimde JBL hoparlör var Bluetooth ile bağladığım zaman monitörümün hemen altına koyuyorum. Arada 50 cm var yok ama seste titremeler ve ses kesilmesi çok oluyor. Bazen de DualSense kolumu bağlamak istediğim de normal bir şekilde bağlanıyor ve oyunumu oynuyorum ama sürekli bağlantı kopuyor. 2. monitörüm kasanın önünde olduğundan çekmiyor ve oyun zevkim tamamen gidiyor. Aslında bağlantısı iyi ve kuvvetli bir Bluetooth adaptör arıyorum.

Ürün bozuk olabilir mi? Ben öyle bir sorun yaşamıyorum çünkü.

Sıfır Amazon'dan almıştım yaklaşık 6-7 ay oldu alalı.

V1 V2 v3 modelleri var hangisi olduğunu anlamadım.
Kutusunu atmadıysanız kutusunda yazar zaten sitesinde versiyonunun nasıl bulunacağı yazıyor.

Arama kısmına "Program ekle veya kaldır" yazıp girin. Oradan arama kısmına TP yazarsanız çıkar.

Sorununuz düzeldi mi? @haygieia

Son düzenleme:
Arama kısmına "program ekle veya kaldır" yazıp girin. Oradan arama kısmına TP yazarsanız çıkar.

Sorununuz düzeldi mi? @haygieia

Yazılımı sildim geri yükledim sonuç yine aynı ama kendi kafamca bazı şeyler denedim örnek veriyorum fırçayla temizlemek ve USB 2.0 portuna takmak.

Anlam veremedim anakartımda ki USB 3.0 portuna taktığımda hiç çekmedi şimdi anakartımda ki 2.0 portuna taktığımda cayır cayır kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…