NTIFY Hectopat Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 31 12 Eylül 2020 #1 Adaptörü ilk taktığımda sorunsuz çalışıyordu ancak bilgisayarı yeniden başlattığımda bilgisayar adaptörü Bluetooth kulaklık olarak görmeye başladı.
Adaptörü ilk taktığımda sorunsuz çalışıyordu ancak bilgisayarı yeniden başlattığımda bilgisayar adaptörü Bluetooth kulaklık olarak görmeye başladı.
Çözüm Recep Baltaş 12 Eylül 2020 Cihazın sürücü sürümü nedir? Buradan 2018 sürüm sürücü var: için İndir UB400 | TP-Link Türkiye TP Link - İndirme Merkezi Detayı www.tp-link.com
Cihazın sürücü sürümü nedir? Buradan 2018 sürüm sürücü var: için İndir UB400 | TP-Link Türkiye TP Link - İndirme Merkezi Detayı www.tp-link.com
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 12 Eylül 2020 #2 Cihazın sürücü sürümü nedir? Buradan 2018 sürüm sürücü var: için İndir UB400 | TP-Link Türkiye TP Link - İndirme Merkezi Detayı www.tp-link.com Artı 0 Eksi Çözüm
Cihazın sürücü sürümü nedir? Buradan 2018 sürüm sürücü var: için İndir UB400 | TP-Link Türkiye TP Link - İndirme Merkezi Detayı www.tp-link.com
KS KS NTIFY Hectopat Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 31 12 Eylül 2020 #3 Recep Baltaş dedi: Cihazın sürücü sürümü nedir? Buradan 2018 sürüm sürücü var: için İndir UB400 | TP-Link Türkiye TP Link - İndirme Merkezi Detayı www.tp-link.com Genişletmek için tıkla... Sürücüyü indirdim ve kurdum ilk başta CSR Bluetooth şeklinde gözüktü (yeniden başlatınca o da gitti) ancak Windows 10'un Bluetooth sekmesinde hala kulaklık olarak gözüküyor. Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Cihazın sürücü sürümü nedir? Buradan 2018 sürüm sürücü var: için İndir UB400 | TP-Link Türkiye TP Link - İndirme Merkezi Detayı www.tp-link.com Genişletmek için tıkla... Sürücüyü indirdim ve kurdum ilk başta CSR Bluetooth şeklinde gözüktü (yeniden başlatınca o da gitti) ancak Windows 10'un Bluetooth sekmesinde hala kulaklık olarak gözüküyor.