totenritual Megapat Katılım 9 Mart 2017 Mesajlar 820 Makaleler 3 Çözümler 7 22 Ekim 2019 #1 Merhabalar. Bluetooth hoparlörümü bilgisayara bağlamak istiyorum ama bluetooth alıcısına ihtiyacım var. Ucuz ama kalitesiz olmayan bir alıcı önerir misiniz?
Merhabalar. Bluetooth hoparlörümü bilgisayara bağlamak istiyorum ama bluetooth alıcısına ihtiyacım var. Ucuz ama kalitesiz olmayan bir alıcı önerir misiniz?
Can_1337 Megapat Katılım 30 Ekim 2016 Mesajlar 134 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: AMD R7 7700X /W NOCTUA NH-U12S CHROMAX BLACK GPU: ASUS TUF RTX 4070 Ti OC MB: ASUS TUF B650-PLUS WIFI RAM: CORSAIR VENGEANCE 6000Mhz CL30 32G CASE: PHANTEKS ECLIPSE P400A PSU: SEASONIC GX-750 750W 80+GOLD M.2: SAMSUNG 990 PRO 1TB PCI-E 4.0 M.2: SAMSUNG 970 EVO PLUS 500GB M.2: KIOXIA EXCERIA G2 1TB SSD: WD GREEN 1TB HDD: SEAGATE BC. 3TB (2+1) Cinsiyet Erkek Meslek Graphic Designer 22 Ekim 2019 #2 Ben olsam şunu alırdım: Bludfire 4.0 Bluetooth USB Dongle Fiyatı - Taksit Seçenekleri Bludfire 4.0 Bluetooth USB Dongle en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla online sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Zaten içlerindeki çipler standart sadece dış kasasını daha şekilli yapıyorlar. Ama marka güvencem olsun 2 kuruş fazla olsun diyosan da: (mouse klarvye oyun için tavsiyem) DARK Marka: Dark Bluetooth 4.0 Mini Dongle Usb Alıcı (DK-AC-BTU40) Fiyatı Baseus Marka (En iyisi): Baseus Mini Usb Bluetooth 4.0 Pc Kulaklık Gamepads Dongle Fiyatı Son düzenleme: 22 Ekim 2019
Ben olsam şunu alırdım: Bludfire 4.0 Bluetooth USB Dongle Fiyatı - Taksit Seçenekleri Bludfire 4.0 Bluetooth USB Dongle en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla online sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Zaten içlerindeki çipler standart sadece dış kasasını daha şekilli yapıyorlar. Ama marka güvencem olsun 2 kuruş fazla olsun diyosan da: (mouse klarvye oyun için tavsiyem) DARK Marka: Dark Bluetooth 4.0 Mini Dongle Usb Alıcı (DK-AC-BTU40) Fiyatı Baseus Marka (En iyisi): Baseus Mini Usb Bluetooth 4.0 Pc Kulaklık Gamepads Dongle Fiyatı