Araç çakmaklıktan Bluetooth görecek bir aparat lazım bana. Tek veya çift USB girişli fark etmez. 2'sinden de önerirseniz sevinirim. Fiyat da çok öyle ahım şahım bir şeye gerek yok, yani cızırtı mızırtı çıkarmasın kafi. 10-15 TL'ye A101'de görmüştüm. Bayağı iş görüyordu ama kalmamış Önerirseniz sevinirim.
Piranha Transmitter 6106 FM Müzik Çalar en uygun fiyat seçeneği, ₺250 ve üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatı ve daha birçok Oto Ses & Görüntü Sistemleri ürünü A101'de!
Piranha Transmitter 6106 FM Müzik Çalar en uygun fiyat seçeneği, ₺250 ve üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatı ve daha birçok Oto Ses & Görüntü Sistemleri ürünü A101'de!
Çalışıyor hocam.
Ben zamanında Megane 2 için almıştım hala duruyor ve gayet güzel ses veriyor. USB takılması da güzel yani alınabilir bir ürün ben verim alıyorum.
Ben attığım linkteki ürünü aldım ve bugün biraz kullandım. Bursa'da sorun yaşamadım ve kalite beklediğimden de iyiydi. Usb ve sd kart özelliklerini kullanmadım henüz ama bluetooth özelliğinden memnun kaldım. Cihaz ayrıca akü voltajını da gösteriyor bu arada.