pv_ 33 Decapat Katılım 27 Haziran 2023 Mesajlar 80 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri rtx 3050ti / i5 12500h / 8gb ram Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2024 #1 Bilgisayarda Bluetooth kullanıyorum kulaklık olarak ama aniden bağladığım zaman sadece mikrofon bağlanmaya başladı.
Bilgisayarda Bluetooth kullanıyorum kulaklık olarak ama aniden bağladığım zaman sadece mikrofon bağlanmaya başladı.
xennard Centipat Katılım 16 Mart 2024 Mesajlar 443 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2024 #2 Ses çıkışı olarak kendi kulaklığınızı seçin. Artı 0 Eksi
KS KS pv_ 33 Decapat Katılım 27 Haziran 2023 Mesajlar 80 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri rtx 3050ti / i5 12500h / 8gb ram Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2024 #3 xennard dedi: Ses çıkışı olarak kendi kulaklığınızı seçin. Genişletmek için tıkla... Sağ alttaki kısımda yok işte. Artı 0 Eksi
xennard dedi: Ses çıkışı olarak kendi kulaklığınızı seçin. Genişletmek için tıkla... Sağ alttaki kısımda yok işte.
xennard Centipat Katılım 16 Mart 2024 Mesajlar 443 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2024 #4 Evet biraz saçma ama cihazı tamamen unutun/silin ve yeniden başlatın bazen işe yarıyor cidden. Artı 0 Eksi
KreBteX Centipat Katılım 29 Temmuz 2024 Mesajlar 652 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2024 #5 pv_ 33 dedi: Bilgisayarda Bluetooth kullanıyorum kulaklık olarak ama aniden bağladığım zaman sadece mikrofon bağlanmaya başladı. Genişletmek için tıkla... Bazen oluyor öyle, bluetooth kulaklığın reset atma bölümü falan varsa onu deneyebilirsin. Artı 0 Eksi
pv_ 33 dedi: Bilgisayarda Bluetooth kullanıyorum kulaklık olarak ama aniden bağladığım zaman sadece mikrofon bağlanmaya başladı. Genişletmek için tıkla... Bazen oluyor öyle, bluetooth kulaklığın reset atma bölümü falan varsa onu deneyebilirsin.
KS KS pv_ 33 Decapat Katılım 27 Haziran 2023 Mesajlar 80 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri rtx 3050ti / i5 12500h / 8gb ram Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2024 #6 KreBteX dedi: Bazen oluyor öyle, Bluetooth kulaklığın reset atma bölümü falan varsa onu deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Şimdi buldum ses ayarı kısmından diğer ses ayarına tıkladıktan sonra bağlamak lazım ardından orada devre dışı kalmış onu etkinleştirdim. Artı 0 Eksi
KreBteX dedi: Bazen oluyor öyle, Bluetooth kulaklığın reset atma bölümü falan varsa onu deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Şimdi buldum ses ayarı kısmından diğer ses ayarına tıkladıktan sonra bağlamak lazım ardından orada devre dışı kalmış onu etkinleştirdim.