Bluetooth birden kayboldu

PhoenixSOFF

Hectopat
Bluetooth'u aktif olarak kullanmaktayken birden Bluetooth bağlantısı kesildi. Cihazı yeniden başlatmamın ardındansa cihazdaki Bluetooth özelliği kayboldu. Aynı şekilde Aygıt Yöneticisi'nden de kayboldu ve şu şekilde yeni bir ibare geldi.

1681911051543.png

Bunun ardından Bluetooth Driver'ını indirip tekrar kurdum ancak kurulum tamamlanıp yeniden başlatıldıktan sonra sorunum çözülmedi hala aynı durumda.

1681911635680.png

Son düzenleme:
Laptop'umun halihazırda 144hz monitör özelliğinde de sorun var 144hz'e alınca ekranda siyah çizgiler çıkıyor bu sorunla birlikte garantiye göndermekte karar kılmayı düşünüyorum ancak garanti süreci çok uzun olduğundan ne yapacağımda emin olamıyorum. 3-4 hafta boyunca ne yapacağım bilemiyorum. (Cihazım: Asus ROG Strix G512IH-HN0002)

Laptop'umun halihazırda 144hz monitör özelliğinde de sorun var 144hz'e alınca ekranda siyah çizgiler çıkıyor bu sorunla birlikte garantiye göndermekte karar kılmayı düşünüyorum ancak garanti süreci çok uzun olduğundan ne yapacağımda emin olamıyorum. 3-4 hafta boyunca ne yapacağım bilemiyorum. (Cihazım: Asus ROG Strix G512IH-HN0002)
benimde bluetooth bozuldu

Benimle benzer bir sorun mu yaşıyorsun? Eğer öyleyse belki bir çeşit güncellemeden dolayı kaynaklanıyor olabilir.

Evet ins duzelir ya

Benimle benzer bir sorun mu yaşıyorsun? Eğer öyleyse belki bir çeşit güncellemeden dolayı kaynaklanıyor olabilir.

Kardeşim bende sorun boyle duzeldi Windows 10 ve Windows® 11* için Intel® Wireless Bluetooth® bu siteden hangi bitse 64 mü 32 basıyorsun sonra setupda tümünü yükle diye bir yer var ona basıyorsun yeniden başlatıyorsun duzeliyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı