Arawn920 Kilopat Katılım 31 Mayıs 2019 Mesajlar 642 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2020 #1 Aldığım dongle bir türlü çalıştıramadım. Sürücü kurmadığımda Bluetooth cihaz ekle kısmı bulmuyor, sürücüyü yüklediğimde de bulmuyor ve sorun giderici de Bluetooth aygıtı bulunmadı diyor. Windows 10 Pro kullanıyorum. Aldığım ürün: 3D Rekor 4.0 Version Usb Bluetooth Adaptör Dongle Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL 3D Rekor 4.0 Version Usb Bluetooth Adaptör Dongle yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
Aldığım dongle bir türlü çalıştıramadım. Sürücü kurmadığımda Bluetooth cihaz ekle kısmı bulmuyor, sürücüyü yüklediğimde de bulmuyor ve sorun giderici de Bluetooth aygıtı bulunmadı diyor. Windows 10 Pro kullanıyorum. Aldığım ürün: 3D Rekor 4.0 Version Usb Bluetooth Adaptör Dongle Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL 3D Rekor 4.0 Version Usb Bluetooth Adaptör Dongle yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
1 166307 Kilopat Katılım 2 Mayıs 2017 Mesajlar 2.418 Makaleler 1 Çözümler 8 10 Kasım 2020 #2 İade edin ürün çalışmadı diye. Hakkınızdır.