Bluetooth dongle çalışmıyor

omertsigalko

Decapat
İyi günler. Yaklaşık 1.5 senedir ScpToolKit adlı program sayesinde Bluetooth dongle kullanarak DualShock 3 ile bilgisayarımda oyun oynayabiliyordum. Dongle'ı bunun için ayarladığınız zaman başka bir şekilde kullanmak mümkün olmuyordu ve eski haline döndürmek için driverları kaldırmak gerekiyordu. Yeni aldığım Xbox Series Controller'ımı bağlamak için bugün driverları kaldırdığımda Dongle'ın durumunun değişmediğini ve aynı şekilde kaldığını gördüm. Dongle olarak görünen aygıtı kaldırdığım zaman çıkarıp takıyorum, aygıtı başka bir isimle tekrar yüklüyor. Ancak 10 saniye geçtikten sonra tekrar dongle adına dönüyor. Ne yaptıysam ne ettiysem düzeltemedim. Dongle sadece cep telefonlarını görüyor. Onun dışında hiçbir ürünü maalesef görmüyor. Böyle bir sorunla daha önce karşılaşan oldu mu? Nasıl çözebilirim? Teşekkürler.

dongle1.png

dongle2.png

Dongle kendini kulaklık olarak görüyor. Generic Bluetooth Radio iken bağlamaya çalıştım, controller görüldü ancak bağlanmadı.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı