Merhabalar, ben zamanında PS3 DualShock BT üzerinden bağlanmak için BT dongle aldım ve YouTube üzerinden gördüğüm bir App ile bağlamaya çalıştım ama ne bağlanabildim ne de dongle ı mı bir daha kullanamadım artık diğer cihazlar adı altında Bluetooth kulaklık diye gözüküyor. Dongle bir süre geçti ben hiç çözüm bulamayınca 1 adet daha BT dongle aldım. Ama aynı PC'de o da çalışmıyor, aynı şeyi söylüyor bunun üstüne PC'deki bütün PS3 BT applerini sildim ama yine çalışmadı.
İçinde zaten BT olan bir PC'ye bu dongleları taktığım zamanda sürücü hatası gibi bir mesaj görüyorum. Yardımcı olabilecek varsa çok iyi olur.
1) Bize lazım olan şeyler: USB Bluetooth Dongle (Ben bunu kullandım: HADRON Bluetooth 4.0 Wirelees Adaptör | Trendyol), Orijinal Sony Dualshock 3 (Orijinal olmalı, aksi taktirde çalışmayacaktır), Orijinal Mini USB kablo (Orijinal olmalı, aksi taktirde çalışmayacaktır), Biraz sabır :) 2)...
Dostlar, en ucuzlarından olsun (25TL civarı.) ve işimi görsün. Ayrıca; Hepsiburada, n11 ve GittiGidiyor gibi yerler dışında önerme yapmayınız lütfen. Teşekkür ederim.
Playstation 3'ün efsane kontrolcüsü DualShock 3'ü bu rehber sayesinde kolaylıkla Windows 10'da çalıÅtırabilirsiniz. Windows 10, DirectInput ve XInput