Bluetooth dongle ne işe yarar?

Emirıw

Decapat
Daha fazla  
Masaüstü PC topladım Bluetooth yoktu baktım anakartım desteklemiyormuş. Bluetooth dongle denen bir şey duydum, bu USB benzeri şeyi kasaya takarsam artık bilgisayarım Bluetooth'lu mu olacak, yani orijinal olması gereken gibi?

Evet işe yarar ama araştırıp al bn bir tane aldım PC'ye uymadı sonra gıttım bir daha para verdim.

Evet. Alacaksan UGreen marka al.

Anakartında PCIe girişi varsa Bluetooth'lu Wi-Fi adaptörlerinden al. Wi-Fi ile hiç işim olmayacak diyorsan o zaman küçük USB girişli adaptörlerden alabilirsin ama onlardan da büyük bir şey bekleme.

Anakartında PCI-e girişi varsa Bluetooth'lu Wi-Fi adaptörlerinden al. Wi-Fi ile hiç işim olmayacak diyorsan o zaman küçük USB girişli adaptörlerden alabilirsin ama onlardan da büyük bir şey bekleme.

Wi-Fi destekliyor illa wifilimi almam lazım, bağlı PC Ethernet'le Wi-Fi'ya

Evet işe yarar ama araştırıp al bn bir tane aldım PC'ye uymadı sonra gıttım bir daha para verdim.

Kanka anakartım ASUS B450 mk II olması lazım buna önerebileceğiniz Bluetooth dongle var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…