Bluetooth dongle önerisi

af1.1

Femtopat
Daha fazla  
Meslek
asansör tamircisi
Arkadaşlar masaüstü bilgisayarım için 5 metre civarı çekebilen DualSense için Bluetooth dongle öneriniz var mıdır? Bir de 2 tane DualSense'im var bu iki cihazı da tek dongle ile baglayabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ugreen'i yıllardır kullanırım en ufak sorun yaşamadım. Arkadaşın önerdiği TP-Link'de iyidir.

Hocam öneri için teşekkür ederim, ancak 2 tane kolu birden bağlayabilir miyiz, aldıktan sonra abimle oynarken birimiz kablolu diğerimiz Bluetooth'la takılmaz değil mi?

Ben de aynı beklenti ile ürünü satın aldım ve sorunsuz kullanmaktayım. 2 DualSense'i aynı anda sorunsuz kullanıyorum.

Ben de aynı beklenti ile ürünü satın aldım ve sorunsuz kullanmaktayım.
İçimi rahatlattın reis eyvallah.

C
Çok kararsız kaldım şimdi, hepinizin önerisi birbirinden güzel ancak en uygunu olan tp-link'i alıp kullanırım muhtemelen. çok teşekkür ederim, iyi akşamlar herkese.

Çok kararsız kaldım şimdi, hepinizin önerisi birbirinden güzel ancak en uygunu olan TP-Link'i alıp kullanırım muhtemelen. Çok teşekkür ederim, iyi akşamlar herkese.

Halihazırda elimde Ugreen'in de alıcısı var fakat sürücüsüz kullanılmıyor. TP-Link direkt tak çalıştır olduğu için daha avantajlı bana kalırsa. Karar vermenize yardımcı olması açısından belirteyim.

Arkadaş TP-Link tercih edebilir kafası karışmasın ama Ugreen de tak çalıştır şeklinde çalışıyor. Hem 4.0 hem 5.0 versiyonunu kullanıyorum tak çalıştır mantığında ikisi de.

Eyvallah hocam, zaten fiyatı dolayısıyla tp-link daha cazip gelmişti ancak böyle dediniz şimdi kesin tp-link'e yöneldim. Yardımınız için sağ olun.

Arkadaş TP-Link tercih edebilir kafası karışmasın ama Ugreen de tak çalıştır şeklinde çalışıyor. Hem 4.0 hem 5.0 versiyonunu kullanıyorum tak çalıştır mantığında ikisi de.
Hepsi tak çalıştır mantığıyla sanırsam. Ugreen menzil olarak nasıldır? 3-4 metrede kesinti veya gecikme yapar mı?

Paylaştığınız ürünün yorumlarında bazıları sürücüsüz kullanılamıyor demiş, bazıları da tak çalıştır demiş. Kendi kullandığım ürün de sürücüsüz kullanılamadığı için belirttim. Her model aynı olmayabilir tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…