Bluetooth F klavye önerisi

Bütçe
250-350

DepWeb

Hectopat
Daha fazla  
Katiplik öğrencisiyim ve bilgisayarım yok. F klavye almam gerekiyor bunu telefonuma/Tabletime Bluetooth'la bağlamak istiyorum ya da F klavyeyi kablolu alıp telefonuma veya tabletime takıp kullanmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim? Dönüştürücü falan mı almam lazım? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bluetooth klavyeler tasarım olarak sınavda kullanma ihtimalin olan klavyelerden çok uzak. Normal bir klavye alıp OTG ile telefona bağlayabilirsin bununla alakalı videolar mevcut. Ayrıca neden özellikle F tercih ediyorsun elin ona mı yatkın?

Geç cevap verdiğim için özür dilerim. F klavyeyi secmemin sebebi katiplik okuyorum ve bulunduğum mesleki teknik Anadolu lisesinde F klavye üzerinden eğitim veriyorlar. F klavye üzerinden eğitim vermenin nedeni ise devlet kurumlarında katiplik yaparken F klavyeyi 10 parmak kullanabilme şartı var. Öncelikle OTG ne demek? Bir de televizyona nasıl bağlayabilirim Bluetooth'lu F klavye alirsam veya kablolu.

Hocam öncelikle OTG dediğim aparat klavye mouse vb. cihazları USB tipinden Type-C'ye dönüştürerek klavyeyi mobil cihazlarda da çalıştırmanı sağlıyor. Televizyonda bluetooth veya usb girişi var ise standart bir şekilde bilgisayara bağlar gibi bağlayabilirsin. Ayrıca katiplikte F klavye zorunluluğu, 10 parmak zorunluluğu gibi bir şey söz konusu değil.

9. Sınıf adalet öğrencisiyim buradan çıktığımda katip olarak çıkıyorum ama meb şart koymuş bu okullar açılırken F klavye üzerinden eğitim verilecek diye. Q klavye İngiliz klavyesi olduğu için Milliyetçilik duyguları kabardı herhalde MEB'in .d

Eğitim için bir şey diyemeyeceğim katiplik sınavında Q klavye kullanabiliyorsun orada sorun yok. Bluetooth F klavye bulman da çok zor. OTG ile kablolu F klavye alabilirsin direkt telefonda kullanmak istersen.

Eğitim için bir şey diyemeyeceğim katiplik sınavında Q klavye kullanabiliyorsun orada sorun yok. Bluetooth F klavye bulman da çok zor. OTG ile kablolu F klavye alabilirsin direkt telefonda kullanmak istersen.
Anladım teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…