Agamanil Hectopat Katılım 19 Haziran 2021 Mesajlar 153 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2023 #1 Gamepadim var(t-3) Bu gamepadi sorunsuz bağlayabiliyordum bilgisayara sonra birden fotoğrafını koyduğum sorun oluyor. Bağla deyince ne kadar beklesemde olmuyor. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Nisan 2023
Gamepadim var(t-3) Bu gamepadi sorunsuz bağlayabiliyordum bilgisayara sonra birden fotoğrafını koyduğum sorun oluyor. Bağla deyince ne kadar beklesemde olmuyor.
E engin81 Hectopat Katılım 10 Haziran 2019 Mesajlar 196 17 Nisan 2023 #2 Gamepadiniz cihazlar kısmında gözüküyorsa kaldırıp tekrar bağlamayı dener misiniz ? Ben de aynı sorunu yaşadığımda bu şekilde yapınca düzeliyor.
Gamepadiniz cihazlar kısmında gözüküyorsa kaldırıp tekrar bağlamayı dener misiniz ? Ben de aynı sorunu yaşadığımda bu şekilde yapınca düzeliyor.
Agamanil Hectopat Katılım 19 Haziran 2021 Mesajlar 153 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2023 #3 engin81 dedi: Gamepadiniz cihazlar kısmında gözüküyorsa kaldırıp tekrar bağlamayı dener misiniz? Ben de aynı sorunu yaşadığımda bu şekilde yapınca düzeliyor. Genişletmek için tıkla... Hayır gözükmüyor.
engin81 dedi: Gamepadiniz cihazlar kısmında gözüküyorsa kaldırıp tekrar bağlamayı dener misiniz? Ben de aynı sorunu yaşadığımda bu şekilde yapınca düzeliyor. Genişletmek için tıkla... Hayır gözükmüyor.
E engin81 Hectopat Katılım 10 Haziran 2019 Mesajlar 196 17 Nisan 2023 #4 Agamanil dedi: Hayır gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... O zaman bilmiyorum kusura bakmayın.
Agamanil Hectopat Katılım 19 Haziran 2021 Mesajlar 153 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2023 #5 Agamanil dedi: Hayır gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Ayrıca koların ikisini de kapamama rağmen hala cihaz diye bir joystick gözüküyor. engin81 dedi: O zaman bilmiyorum kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... hiç sorun değil reis
Agamanil dedi: Hayır gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Ayrıca koların ikisini de kapamama rağmen hala cihaz diye bir joystick gözüküyor. engin81 dedi: O zaman bilmiyorum kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... hiç sorun değil reis
H3rus Decapat Katılım 13 Kasım 2022 Mesajlar 43 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #6 Bende de aynı sorun var çözersen yazar mısın?
Agamanil Hectopat Katılım 19 Haziran 2021 Mesajlar 153 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #7 H3rus dedi: Bende de aynı sorun var çözersen yazar mısın? Genişletmek için tıkla... Marka?
H3rus Decapat Katılım 13 Kasım 2022 Mesajlar 43 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #8 Agamanil dedi: Marka? Genişletmek için tıkla... Polosmart.
Agamanil Hectopat Katılım 19 Haziran 2021 Mesajlar 153 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2023 #9 H3rus dedi: Polosmart. Genişletmek için tıkla... Bilgim yok reis ben kullanım kılavuzundan baktim.
H3rus Decapat Katılım 13 Kasım 2022 Mesajlar 43 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2023 #10 Agamanil dedi: Bilgim yok reis ben kullanım kılavuzundan baktim. Genişletmek için tıkla... Önemli değil iade ettim zaten.
Agamanil dedi: Bilgim yok reis ben kullanım kılavuzundan baktim. Genişletmek için tıkla... Önemli değil iade ettim zaten.