Bluetooth gamepad gecikme var

M.RASHİCA

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar, herkese iyi Sosyaller başlıkta da belirttiğim gibi kolu bilgisayara yaklaştırınca sıkıntı yok ama biraz uzaklaşınca gecikme oluyor mesela a tuşuna basıyorum 3 saniye sonra tetikleniyor. İlk kullandığım gamepad DualShock4 onda sorun olduğunu düşünerek Pusat Clutch gamepadi aldım ama aynı sorun. Cevaplarınızı bekliyorum iyi günler.

Kullanmış olduğunuz Bluetooth aparatında sorun olabilir. Bu arada masaüstünde mi yoksa laptopta mı oynuyorsunuz?

2.4 ghz dongle yok mu bu üründe Bluetooth da illaki gecikme olur çünkü

Hocam bluetoothu nasıl kullanıyorsunuz bilmiyorum ama kasadaki yeriyle alakalı bu, uzun bir kablo alıp onunla kullanmak en mantıklı çözüm olacaktır. Veya Bluetooth adaptörü ile kullanıyorsanız daha yakın bir yere takmanız çekim gücünü artıracaktır. Gene de kablo kadar gecikmesiz olmaz

Kutu içeriğini tam bilmiyorum lakin dongle ile kullanmak da iyi bir seçim, ama onda da uzaklaşmak veya araya cisim girmesi çekimi azaltır

Bende aynısını yaşadım kasanın arkasına takıyordum dongle i öndeki porta takınca düzeldi.

BT ile bir miktar gecikme oluyor fakat 3 saniye oldukça fazla. Uzaklaşınca oluyor demişsiniz, diğer cihazların sinyalleri karışıyor olabilir. Dongle varsa deneyin. BT diğer sinyaller yüzünden bozulmaya daha elverişli.

Kullanmış olduğunuz Bluetooth aparatında sorun olabilir. Bu arada masaüstünde mi yoksa laptopta mı oynuyorsunuz?
Laptop.

2.4 ghz dongle yok mu bu üründe Bluetooth da illaki gecikme olur çünkü
deneyeceğim

sağolun hocam dongle deneyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…