Çözüldü Bluetooth görünmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

yusakoss

Centipat
Daha fazla  
ASUS TUF A15 laptopum var ve dün geceye kadar sorunsuz çalısan Bluetooth bugün PC'de aygıt yöneticisinde bile yok ve asla açılmıyor sorun gidericide aygıt yok harici olarak bağlayın diyor aygıt yöneticisinde de gizli olarak duruyor ama aygıt çıkarıldı tekrar bağlayın diyor çözümü nedir?

Çözüm
Hocam çözdüm sorunu.

Sorunu yaşayan bayağı kişi varmış ondan atayım buraya ASUS için bu çözümü en azından.

İlk aşağıdaki linkten "Realtek Bluetooth Driver"'ı indirdim ama tek başına işe yaramadı. Ardından Bluetooth başlığının hemen altındaki show all'a basıp "MediaTek Bluetooth Driver"'ı indirip kurunca sorun çözüldü.

Hocam aygıt zarar görmüş olabilir ya da güncelleme gerekebilir.

hocam aygıtın zarar görme ihtimali yok çünkü hiç kimse dokunmadı bende dokunmadım sabah açtıgımda görünmüyordu sadece güncelleme de bulamadım güncel diyor

Hocam çözdüm sorunu.

Sorunu yaşayan bayağı kişi varmış ondan atayım buraya ASUS için bu çözümü en azından.

İlk aşağıdaki linkten "Realtek Bluetooth Driver"'ı indirdim ama tek başına işe yaramadı. Ardından Bluetooth başlığının hemen altındaki show all'a basıp "MediaTek Bluetooth Driver"'ı indirip kurunca sorun çözüldü.

Çözüm

Geçmiş olsun hocam: D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…