kecix Femtopat Katılım 2 Ağustos 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2024 #1 Birkaç hafta önce çalışan Bluetooth şimdi çalışmıyor. Hata ayıklamaya yolladığımda ise Bluetooth'un bu cihazda kullanılamadığını söylüyor. Neredeyse tüm yolları denedim ama çözüm bulamadım. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
Birkaç hafta önce çalışan Bluetooth şimdi çalışmıyor. Hata ayıklamaya yolladığımda ise Bluetooth'un bu cihazda kullanılamadığını söylüyor. Neredeyse tüm yolları denedim ama çözüm bulamadım. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
Crabx Centipat Katılım 15 Temmuz 2024 Mesajlar 140 Daha fazla Cinsiyet Diğer 8 Ekim 2024 #2 Windows'u güncelleyin hocam Artı 0 Eksi
KS KS kecix Femtopat Katılım 2 Ağustos 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2024 #3 Crabx dedi: Windows'u güncelleyin hocam. Genişletmek için tıkla... Gec yazdigim icin özür dilerim. Windows güncel durumda hocam. Artı 0 Eksi
Crabx dedi: Windows'u güncelleyin hocam. Genişletmek için tıkla... Gec yazdigim icin özür dilerim. Windows güncel durumda hocam.