Burak Dindaş Decapat Katılım 21 Ekim 2021 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2022 #1 Bluetooth hoparlör almak istiyorum. Sizce hangi markayı tercih etmeliyim? ANKER Rave Neo 50W Bluetooth Hoparlör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Bu şu an için en iyisi gibi Son düzenleyen: Moderatör: 7 Kasım 2022
Bluetooth hoparlör almak istiyorum. Sizce hangi markayı tercih etmeliyim? ANKER Rave Neo 50W Bluetooth Hoparlör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Bu şu an için en iyisi gibi
El Quvava Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 2.314 Çözümler 5 Yer Ankara 7 Kasım 2022 #2 JBL apayri bir seviye zamaninda 300 liraya aldigim Clip 2 yi kullaniyorum hala cok kullanisli geliyor.
JBL apayri bir seviye zamaninda 300 liraya aldigim Clip 2 yi kullaniyorum hala cok kullanisli geliyor.
zeki1981 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 7 Kasım 2022 #3 Burak Dindaş dedi: Bluetooth hoparlör almak istiyorum. Sizce hangi markayı tercih etmeliyim? ANKER Rave Neo 50W Bluetooth Hoparlör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Bu şu an için en iyisi gibi. Genişletmek için tıkla... Anker'de bu konuda çok başarılı ama JBL level olarak tabii ki üstte.
Burak Dindaş dedi: Bluetooth hoparlör almak istiyorum. Sizce hangi markayı tercih etmeliyim? ANKER Rave Neo 50W Bluetooth Hoparlör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Bu şu an için en iyisi gibi. Genişletmek için tıkla... Anker'de bu konuda çok başarılı ama JBL level olarak tabii ki üstte.