variemert Kilopat Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 410 22 Ocak 2020 #1 Arkadaşlar ucuz yollu bluetooth hoparlör almayı düşünüyorum.Linktech diye bir markayı tavsiye ettiler,aranızda kullanan varmı, varsa deneyimlerini paylaşırsa çok iyi olur.
Arkadaşlar ucuz yollu bluetooth hoparlör almayı düşünüyorum.Linktech diye bir markayı tavsiye ettiler,aranızda kullanan varmı, varsa deneyimlerini paylaşırsa çok iyi olur.
Ergosphere Hectopat Katılım 29 Aralık 2019 Mesajlar 821 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2020 #2 JBL GO2 aldım geçen gün. Bugün geldi ve gayet memnunum sesi çok iyi. Son düzenleme: 22 Ocak 2020
andndar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 1.000 Çözümler 1 22 Ocak 2020 #3 Ergosphere dedi: JBL GO2 aldım geçen gün. Bugün geldi ve gayet memnunum sesi çok iyi. Genişletmek için tıkla... Ben de kullanıyorum su geçirmez ve aşırı güzel tavsiye ederim ama eğer su geçirmezlik önemli değil ise go 1 de çok iyi. andndar dedi: Ben de kullanıyorum su geçirmez ve aşırı güzel tavsiye ederim ama eğer su geçirmezlik önemli değil ise go 1 de çok iyi. Genişletmek için tıkla... Ama fiyatı 200tl go 1 in ise 120 100 arası olması lazım.
Ergosphere dedi: JBL GO2 aldım geçen gün. Bugün geldi ve gayet memnunum sesi çok iyi. Genişletmek için tıkla... Ben de kullanıyorum su geçirmez ve aşırı güzel tavsiye ederim ama eğer su geçirmezlik önemli değil ise go 1 de çok iyi. andndar dedi: Ben de kullanıyorum su geçirmez ve aşırı güzel tavsiye ederim ama eğer su geçirmezlik önemli değil ise go 1 de çok iyi. Genişletmek için tıkla... Ama fiyatı 200tl go 1 in ise 120 100 arası olması lazım.