F furkannbey Picopat Katılım 5 Kasım 2022 Mesajlar 347 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2022 #1 Merhaba. Hoparlörüm şarjlı, Bluetooth bağlantılı, aynı zamanda jak ile de bağlanabiliyor. Masaüstü bilgisayarıma şarj kablosu ile bağladığım zaman tiz bir ses çıkarıyor. Sizce sebebi ne olabilir?
Merhaba. Hoparlörüm şarjlı, Bluetooth bağlantılı, aynı zamanda jak ile de bağlanabiliyor. Masaüstü bilgisayarıma şarj kablosu ile bağladığım zaman tiz bir ses çıkarıyor. Sizce sebebi ne olabilir?
El Quvava Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 2.319 Çözümler 5 Yer Ankara 27 Kasım 2022 #2 Dip ses muhtemelen. Herhangi bir sey calmaya basladiginda gitmesi lazim.
F furkannbey Picopat Katılım 5 Kasım 2022 Mesajlar 347 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2022 #3 evet gidiyor ama jak veya şarj kablosunu takınca geri geliyor.