Gördüğünüz şeyi güncelliyorum sonra Bluetooth geliyor ama aygıtta gözüküyor sadece yeniden başlat diyor başlatıyorum Bluetooth aygıt yöneticisinden tekrar gidiyor güncellediğim şey tekrar geliyor yine güncellemem gerekiyor pcyi yeniden başlattığı da sanki PC güncellemeyi sıfırlıyor gibi bir şey oluyorBirkaç çözüm olabilecek yöntemler;
Eğer hala çözüm olmaz ise daha detaylı şekilde başka yöntemler yazabilirim iyi günler.
- Aygıt yöneticisinde 'bilinmeyen aygıt' olarak gözüken bütün birimlerin, donanım kimlikleri ile arama yapmayı deneyin.
- İşletim sisteminin içerisinde ki sistem geri yükleme servisini kullanarak en yakın zamana geri yükleme yapınız.(önemli dosyalarınızı yedekleyiniz.)
- İşletim sisteminin sol alt kısmındaki menüden (yeniden başlat+Shift) kombinasyonu uygulayarak, açılan arayüzden sistem önyükleme(recovery) i seçerek güvenli mod kipinde tekrar başlatarak, Aygıt Yöneticisi'nden sürücü bilgilerini kontrol etmeyi deneyin
Nasıl yaniBen direkt sitesinden baştan kurdum çözüldü.
Lütfen yardım edin yukarıda bilgiler verdim fotoğraf vsBirkaç çözüm olabilecek yöntemler;
Eğer hala çözüm olmaz ise daha detaylı şekilde başka yöntemler yazabilirim iyi günler.
- Aygıt yöneticisinde 'bilinmeyen aygıt' olarak gözüken bütün birimlerin, donanım kimlikleri ile arama yapmayı deneyin.
- İşletim sisteminin içerisinde ki sistem geri yükleme servisini kullanarak en yakın zamana geri yükleme yapınız.(önemli dosyalarınızı yedekleyiniz.)
- İşletim sisteminin sol alt kısmındaki menüden (yeniden başlat+Shift) kombinasyonu uygulayarak, açılan arayüzden sistem önyükleme(recovery) i seçerek güvenli mod kipinde tekrar başlatarak, Aygıt Yöneticisi'nden sürücü bilgilerini kontrol etmeyi deneyin
Gördüğünüz şeyi güncelliyorum sonra Bluetooth geliyor ama aygıtta gözüküyor sadece yeniden başlat diyor başlatıyorum Bluetooth Aygıt Yöneticisi'nden tekrar gidiyor güncellediğim şey tekrar geliyor yine güncellemem gerekiyor PC'yi yeniden başlattığı da sanki PC güncellemeyi sıfırlıyor gibi bir şey oluyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.