Çözüm Bluetooth kendi kendine açılıyor

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

irfanGnll

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
General mobil 5+ kullanıcısıyım. Android işletim sistemi var. Yaklaşık 1 aydır Bluetooth'um açık geziyorum. Sebebini bulamamıştım. Bazıları telefonu sıfırla geçiyor falan demişti. YouTube'da sebebini gördüm ve paylaşmak istedim.

Hayat eve sığar isimli bir uygulama buna neden oluyor. Eğer bu uygulamayı kaldırırsanız sorun düzeliyor. Ama uygulamada faydalı ve gerekli. Yani karar sizin.

Hocam benim telefon Samsung Galaxy a51. Hayat eve sığar uygulamasının izinlerini değiştirdiğim için sadece uygulamaya girince açılıyor sizde yapabiliyorsanız yapın derim hem sarj fazla gitmez hem kafanız rahat olur.

Bende Android 7.1.1 var ve izinlerde bluetooth yok. Fakat sorunu ben de hallettim:

Ayarlar>Uygulamalar>Hayata Eve Sığar>Durmaya Zorla seçeneği ile durdurup, bluetooth'u kapatıyorum. Açılmıyor artık.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı