vettelberk Decapat Katılım 22 Ağustos 2023 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2024 #1 Bugün fark ettim bunlar nedir? Ayrıca aynısı keyboard_filter_01 olarak da var. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Temmuz 2024
ATTILA453 Hectopat Katılım 28 Nisan 2024 Mesajlar 2.152 Çözümler 62 5 Temmuz 2024 #2 vettelberk dedi: Bugün fark ettim bunlar nedir? Ayrıca aynısı keyboard_filter_01 olarak da var. Eki Görüntüle 2242817 Genişletmek için tıkla... Eğer sorun olur mu anlamında soruyorsanız hayır olmaz bu bir araç büyük ihtimalle mesela farenin daha iyi çalışmasını sağlayan. Artı 0 Eksi
vettelberk dedi: Bugün fark ettim bunlar nedir? Ayrıca aynısı keyboard_filter_01 olarak da var. Eki Görüntüle 2242817 Genişletmek için tıkla... Eğer sorun olur mu anlamında soruyorsanız hayır olmaz bu bir araç büyük ihtimalle mesela farenin daha iyi çalışmasını sağlayan.
KS KS vettelberk Decapat Katılım 22 Ağustos 2023 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2024 #3 ATTILA453 dedi: Eğer sorun olur mu anlamında soruyorsanız hayır olmaz bu bir araç büyük ihtimalle mesela farenin daha iyi çalışmasını sağlayan. Genişletmek için tıkla... Yeni fareye geçtim belki ondan olabilir fakat klavyeninki nereden geldi anlayamadım. Artı 0 Eksi
ATTILA453 dedi: Eğer sorun olur mu anlamında soruyorsanız hayır olmaz bu bir araç büyük ihtimalle mesela farenin daha iyi çalışmasını sağlayan. Genişletmek için tıkla... Yeni fareye geçtim belki ondan olabilir fakat klavyeninki nereden geldi anlayamadım.