Çözüldü Bluetooth klavyeyi görmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mehsel12

Centipat
Daha fazla  
Normalde 3 modlu klavyem ama Bluetooth'lu kullanıyorum çoğunlukla ve bir anda dün bağlantı kesildi normalde bilgisayarı açar açmaz bağlanıyordu şimdi aygıt bul yerinde bile gözükmüyor. Bilgisayar Bluetooth'unda veya klavyedekinde sıkıntı yok bağlanma konusunda çünkü ikisi de farklı cihazlara bağlanabiliyor normalde ama şu an hiçbir şekilde bağlanmıyor birbirine.

Normalde 3 modlu klavyem ama Bluetooth'lu kullanıyorum çoğunlukla ve bir anda dün bağlantı kesildi normalde bilgisayarı açar açmaz bağlanıyordu şimdi aygıt bul yerinde bile gözükmüyor. Bilgisayar Bluetooth'unda veya klavyedekinde sıkıntı yok bağlanma konusunda çünkü ikisi de farklı cihazlara bağlanabiliyor normalde ama şu an hiçbir şekilde bağlanmıyor birbirine.

Düzeltme olarak telefona bağlanıyordu telefonda cihazı unut dedikten sonra daha cihazı görmüyor.

Düzeltme olarak telefona bağlanıyordu telefonda cihazı unut dedikten sonra daha cihazı görmüyor.

Arkadaşlar sorunu çözdüm. Klavye markam Aula F75 aynı sorunu olan varsa deneyebilir FN tuşuna ve 3 tuşuna aynı anda basılı tutuyorsunuz ve bekliyorsunuz zaten ışık hızlı yanıp sönmeye başlıyor Bluetooth sıfırlanıyor direkt. Hem 3.0 hem 5.0 olarak gözüküyor bağlamak istediğiniz cihazda.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı