karang Centipat Katılım 19 Eylül 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2021 #1 Merhabalar, bugün kafama takılan "Acaba laptopımın Bluetooth aygıtı/desteği var mı?" sorusuna denetim masası böyle cevap verdi. Sorunun nedenini ve çözümünü bilmiyorum. Yardımcı olursanız aygıtı kullanmayı umuyorum. Teşekkürler.
Merhabalar, bugün kafama takılan "Acaba laptopımın Bluetooth aygıtı/desteği var mı?" sorusuna denetim masası böyle cevap verdi. Sorunun nedenini ve çözümünü bilmiyorum. Yardımcı olursanız aygıtı kullanmayı umuyorum. Teşekkürler.
2 296822 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 11.747 Makaleler 19 Çözümler 69 19 Eylül 2021 #2 BT sürücüsünü kaldırıp tekrardna kurun. Artı 0 Eksi
SARAÇLI Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 1.917 Çözümler 18 Yer Balıkesir 19 Eylül 2021 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et