Laces Hectopat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 499 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2023 #1 Merhaba, Bluetooth kulaklık aldım kulak üstü AUX kablosu geldi yanında jak girişlerine taktım laptop ve kulaklığın kulaklığı görüyor laptop ama ses gelmiyor hiçbir şekilde, bunun nedeni nedir? Telefonda da denedim onda da ses gelmiyor.
Merhaba, Bluetooth kulaklık aldım kulak üstü AUX kablosu geldi yanında jak girişlerine taktım laptop ve kulaklığın kulaklığı görüyor laptop ama ses gelmiyor hiçbir şekilde, bunun nedeni nedir? Telefonda da denedim onda da ses gelmiyor.
5 541027 Decapat Katılım 28 Nisan 2022 Mesajlar 933 Makaleler 2 Çözümler 7 15 Ekim 2023 #2 Öncelikle kulaklığın hayırlı olsun. Kulaklıkta mod değiştirip kablosuzdan AUX'a geçmen gerekiyor. Artı 0 Eksi
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.630 Makaleler 8 Çözümler 153 15 Ekim 2023 #3 Kulaklığı kapalı konuma getirip kablo ile bağlayın. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS Laces Hectopat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 499 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2023 #4 erme dedi: Kulaklığı kapalı konuma getirip kablo ile bağlayın. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim oldu. erme dedi: Kulaklığı kapalı konuma getirip kablo ile bağlayın. Genişletmek için tıkla... Böylece şarjı bitmez kabloyla bağladığım için değil mi? Artı 0 Eksi
erme dedi: Kulaklığı kapalı konuma getirip kablo ile bağlayın. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim oldu. erme dedi: Kulaklığı kapalı konuma getirip kablo ile bağlayın. Genişletmek için tıkla... Böylece şarjı bitmez kabloyla bağladığım için değil mi?
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.630 Makaleler 8 Çözümler 153 15 Ekim 2023 #5 Laces dedi: Böylece şarjı bitmez kabloyla bağladığım için değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet bitmez. Artı 0 Eksi
Laces dedi: Böylece şarjı bitmez kabloyla bağladığım için değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet bitmez.