Sonr Femtopat Katılım 20 Ekim 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2024 #1 Windows 11 laptopuma Bluetooth kulaklık bağladığım zaman aşağıdaki videodaki gibi bağlantı saliselik olarak kopup duruyor. İnternette her yere baktım ama çözümünü bulamadım. Watch bluetooth | Streamable Watch "bluetooth" on Streamable. streamable.com
Windows 11 laptopuma Bluetooth kulaklık bağladığım zaman aşağıdaki videodaki gibi bağlantı saliselik olarak kopup duruyor. İnternette her yere baktım ama çözümünü bulamadım. Watch bluetooth | Streamable Watch "bluetooth" on Streamable. streamable.com
aspcet576 Decapat Katılım 6 Aralık 2022 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2024 #2 Bende de AirPods Max var Windows'ta kopup duruyor magicpods aldım anlamadım sorunu.
Sonr Femtopat Katılım 20 Ekim 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2024 #3 aspcet576 dedi: Bende de AirPods Max var Windows'ta kopup duruyor magicpods aldım anlamadım sorunu. Genişletmek için tıkla... Bende kulaklıktan bağımsız oluyor ya başka kulaklıklarla da denedim.
aspcet576 dedi: Bende de AirPods Max var Windows'ta kopup duruyor magicpods aldım anlamadım sorunu. Genişletmek için tıkla... Bende kulaklıktan bağımsız oluyor ya başka kulaklıklarla da denedim.