uygr12 Decipat Katılım 12 Mayıs 2024 Mesajlar 1.692 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2025 #1 Arkadaşlar kulaklığın Bluetooth ekranı üzerindeki adını bilmiyorum o yüzden bağlanamiyorum.
Y Yusuf6376 Hectopat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 2.803 Çözümler 22 21 Ocak 2025 #2 Ses olarak gözüküyordur. Nasıl bağlanamıyorsun etrafta başka cihaz yoksa zaten belli oluyor.
noydra Femtopat Katılım 28 Kasım 2024 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2025 #3 Kutunun arkasında model numarasının orada bir yerde yazıyor olabilir. En azından benim Xiaomi kulaklığınki yazıyordu.
Kutunun arkasında model numarasının orada bir yerde yazıyor olabilir. En azından benim Xiaomi kulaklığınki yazıyordu.
M maes7rocompz2 Yoctopat Katılım 21 Ocak 2025 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2025 #4 Kulaklığı kapat biraz bekle zaten bluetooth bağlantısı kesilen cihazdan anlarsın.
U Y U M S U Z Centipat Katılım 9 Nisan 2024 Mesajlar 178 Çözümler 7 21 Ocak 2025 #5 uygr12 dedi: Arkadaşlar kulaklığın Bluetooth ekranı üzerindeki adını bilmiyorum o yüzden bağlanamiyorum. Genişletmek için tıkla... Tek tek hepsini dene
uygr12 dedi: Arkadaşlar kulaklığın Bluetooth ekranı üzerindeki adını bilmiyorum o yüzden bağlanamiyorum. Genişletmek için tıkla... Tek tek hepsini dene
uygr12 Decipat Katılım 12 Mayıs 2024 Mesajlar 1.692 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2025 #6 Yusuf6376 dedi: Ses olarak gözüküyordur. Nasıl bağlanamıyorsun etrafta başka cihaz yoksa zaten belli oluyor. Genişletmek için tıkla... Yakında olmayan önceden baglandiklarim da gözüküyor U Y U M S U Z dedi: Tek tek hepsini dene Genişletmek için tıkla... Olmuyor işte çıkmıyor sanırım 3 tane çıkıyor zaten com değil ama hiçbiri değil
Yusuf6376 dedi: Ses olarak gözüküyordur. Nasıl bağlanamıyorsun etrafta başka cihaz yoksa zaten belli oluyor. Genişletmek için tıkla... Yakında olmayan önceden baglandiklarim da gözüküyor U Y U M S U Z dedi: Tek tek hepsini dene Genişletmek için tıkla... Olmuyor işte çıkmıyor sanırım 3 tane çıkıyor zaten com değil ama hiçbiri değil
U Y U M S U Z Centipat Katılım 9 Nisan 2024 Mesajlar 178 Çözümler 7 21 Ocak 2025 #7 uygr12 dedi: Yakında olmayan önceden baglandiklarim da gözüküyor. Olmuyor işte çıkmıyor sanırım 3 tane çıkıyor zaten com değil ama hiçbiri değil. Genişletmek için tıkla... Eski bağlandıklarını sil ve bağlanılacak cihaz listesini sürekli güncelle.
uygr12 dedi: Yakında olmayan önceden baglandiklarim da gözüküyor. Olmuyor işte çıkmıyor sanırım 3 tane çıkıyor zaten com değil ama hiçbiri değil. Genişletmek için tıkla... Eski bağlandıklarını sil ve bağlanılacak cihaz listesini sürekli güncelle.
uygr12 Decipat Katılım 12 Mayıs 2024 Mesajlar 1.692 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2025 #8 U Y U M S U Z dedi: Eski bağlandıklarını sil ve bağlanılacak cihaz listesini sürekli güncelle. Genişletmek için tıkla... Çözdüm hocam şarjı yokmuş
U Y U M S U Z dedi: Eski bağlandıklarını sil ve bağlanılacak cihaz listesini sürekli güncelle. Genişletmek için tıkla... Çözdüm hocam şarjı yokmuş
U Y U M S U Z Centipat Katılım 9 Nisan 2024 Mesajlar 178 Çözümler 7 21 Ocak 2025 #9 uygr12 dedi: Çözdüm hocam şarjı yokmuş. Genişletmek için tıkla... iyi geceler hocam Allah'a emanet ol.
uygr12 dedi: Çözdüm hocam şarjı yokmuş. Genişletmek için tıkla... iyi geceler hocam Allah'a emanet ol.
uygr12 Decipat Katılım 12 Mayıs 2024 Mesajlar 1.692 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2025 #10 U Y U M S U Z dedi: iyi geceler hocam Allah'a emanet ol. Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam sizde
U Y U M S U Z dedi: iyi geceler hocam Allah'a emanet ol. Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam sizde