Q qiyanax1 Megapat Katılım 28 Mart 2017 Mesajlar 259 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2021 #1 Arkadaşlar Bluetooth kulaklık almıştım, anakartım bluetooth desteklemediği için kabloyla kullanmak zorunda kaldım ama bu şekilde kullanınca da mikrofonunu kullanamıyorum sadece ses geliyor. Mikrofonla birlikte kullanmak için ne yapmam lazım?
Arkadaşlar Bluetooth kulaklık almıştım, anakartım bluetooth desteklemediği için kabloyla kullanmak zorunda kaldım ama bu şekilde kullanınca da mikrofonunu kullanamıyorum sadece ses geliyor. Mikrofonla birlikte kullanmak için ne yapmam lazım?
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 5 Ocak 2021 #2 Ancak bazı bluetooth kulaklıklar handsfree özelliğinden dolayı mikrofonda sıkıntı çıkartıyor. Bilgin olsun. https://www.hepsiburada.com/blueway-bluetooth-4-0-dongle-receiver-alicisi-usb-3-0-tak-calistir-p-HBV00000H9PWR
Ancak bazı bluetooth kulaklıklar handsfree özelliğinden dolayı mikrofonda sıkıntı çıkartıyor. Bilgin olsun. https://www.hepsiburada.com/blueway-bluetooth-4-0-dongle-receiver-alicisi-usb-3-0-tak-calistir-p-HBV00000H9PWR
Q qiyanax1 Megapat Katılım 28 Mart 2017 Mesajlar 259 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2021 #3 Berkay Davas dedi: Ancak bazı bluetooth kulaklıklar handsfree özelliğinden dolayı mikrofonda sıkıntı çıkartıyor. Bilgin olsun. https://www.hepsiburada.com/blueway-bluetooth-4-0-dongle-receiver-alicisi-usb-3-0-tak-calistir-p-HBV00000H9PWR Genişletmek için tıkla... Sıkıntı çıkıp çıkmayacağını bunu almadan anlayamaz mıyım?
Berkay Davas dedi: Ancak bazı bluetooth kulaklıklar handsfree özelliğinden dolayı mikrofonda sıkıntı çıkartıyor. Bilgin olsun. https://www.hepsiburada.com/blueway-bluetooth-4-0-dongle-receiver-alicisi-usb-3-0-tak-calistir-p-HBV00000H9PWR Genişletmek için tıkla... Sıkıntı çıkıp çıkmayacağını bunu almadan anlayamaz mıyım?
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 5 Ocak 2021 #4 qiyanax1 dedi: Sıkıntı çıkıp çıkmayacağını bunu almadan anlayamaz mıyım? Genişletmek için tıkla... Kesin bir bilgim yok ama handsfree olanlarda genellikle sıkıntı çıkıyor.
qiyanax1 dedi: Sıkıntı çıkıp çıkmayacağını bunu almadan anlayamaz mıyım? Genişletmek için tıkla... Kesin bir bilgim yok ama handsfree olanlarda genellikle sıkıntı çıkıyor.
Q qiyanax1 Megapat Katılım 28 Mart 2017 Mesajlar 259 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2021 #5 Berkay Davas dedi: Kesin bir bilgim yok ama handsfree olanlarda genellikle sıkıntı çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Peki bluetooth yerine kablo ile kullanmaya devam etsem ama attığım linkteki gibi bi ürün alıp kullansam, sorunsuz kullanılabilir mi? OEM Kulaklık Mikrofon Ayırıcı Y Splitter Kablo 2 x 3.5 mm Fiyatı (hepsiburada.com)
Berkay Davas dedi: Kesin bir bilgim yok ama handsfree olanlarda genellikle sıkıntı çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Peki bluetooth yerine kablo ile kullanmaya devam etsem ama attığım linkteki gibi bi ürün alıp kullansam, sorunsuz kullanılabilir mi? OEM Kulaklık Mikrofon Ayırıcı Y Splitter Kablo 2 x 3.5 mm Fiyatı (hepsiburada.com)
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 5 Ocak 2021 #6 qiyanax1 dedi: Peki bluetooth yerine kablo ile kullanmaya devam etsem ama attığım linkteki gibi bi ürün alıp kullansam, sorunsuz kullanılabilir mi? Genişletmek için tıkla... Kulaklığın çıkışını gösterir misin?
qiyanax1 dedi: Peki bluetooth yerine kablo ile kullanmaya devam etsem ama attığım linkteki gibi bi ürün alıp kullansam, sorunsuz kullanılabilir mi? Genişletmek için tıkla... Kulaklığın çıkışını gösterir misin?
Q qiyanax1 Megapat Katılım 28 Mart 2017 Mesajlar 259 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2021 #7 Berkay Davas dedi: Kulaklığın çıkışını gösterir misin? Genişletmek için tıkla... Böyle. Bir ucunu bilgisayara diğer ucunu kulaklığa takıp kullanıyorum şu an.
Berkay Davas dedi: Kulaklığın çıkışını gösterir misin? Genişletmek için tıkla... Böyle. Bir ucunu bilgisayara diğer ucunu kulaklığa takıp kullanıyorum şu an.
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 5 Ocak 2021 #8 qiyanax1 dedi: Böyle. Bir ucunu bilgisayara diğer ucunu kulaklığa takıp kullanıyorum şu an. Genişletmek için tıkla... İki çizgi mi var, 3 çizgi mi? Bu önemli.
qiyanax1 dedi: Böyle. Bir ucunu bilgisayara diğer ucunu kulaklığa takıp kullanıyorum şu an. Genişletmek için tıkla... İki çizgi mi var, 3 çizgi mi? Bu önemli.
Q qiyanax1 Megapat Katılım 28 Mart 2017 Mesajlar 259 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2021 #9 Berkay Davas dedi: İki çizgi mi var, 3 çizgi mi? Bu önemli. Genişletmek için tıkla... 2 çizgi var.
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 5 Ocak 2021 #10 qiyanax1 dedi: 2 çizgi var. Genişletmek için tıkla... O zaman attığın dönüştürücüyü kullanamazsın.