Q qiyanax1 Megapat Katılım 28 Mart 2017 Mesajlar 259 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2021 #11 Berkay Davas dedi: O zaman attığın dönüştürücüyü kullanamazsın. Genişletmek için tıkla... Nasıl bir dönüştürücü almam gerekiyor?
Berkay Davas dedi: O zaman attığın dönüştürücüyü kullanamazsın. Genişletmek için tıkla... Nasıl bir dönüştürücü almam gerekiyor?
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 5 Ocak 2021 #12 qiyanax1 dedi: Nasıl bir dönüştürücü almam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Dönüştürücü kullanamazsın. O kablo veya kulaklık ile mikrofon kullanamazsın.
qiyanax1 dedi: Nasıl bir dönüştürücü almam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Dönüştürücü kullanamazsın. O kablo veya kulaklık ile mikrofon kullanamazsın.
Q qiyanax1 Megapat Katılım 28 Mart 2017 Mesajlar 259 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2021 #13 Berkay Davas dedi: Dönüştürücü kullanamazsın. O kablo veya kulaklık ile mikrofon kullanamazsın. Genişletmek için tıkla... Bluetooth denemekten başka şansım yok yani teşekkürler.
Berkay Davas dedi: Dönüştürücü kullanamazsın. O kablo veya kulaklık ile mikrofon kullanamazsın. Genişletmek için tıkla... Bluetooth denemekten başka şansım yok yani teşekkürler.
K.Makise Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 4.799 Makaleler 4 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2021 #14 qiyanax1 dedi: Arkadaşlar Bluetooth kulaklık almıştım, anakartım Bluetooth desteklemediği için kabloyla kullanmak zorunda kaldım ama bu şekilde kullanınca da mikrofonunu kullanamıyorum sadece ses geliyor. Mikrofonla birlikte kullanmak için ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Bende P47 var. Kabloyla kullanınca mikrofon kullanabiliyorum telde PC'yi bilemem bugün denerim ama.
qiyanax1 dedi: Arkadaşlar Bluetooth kulaklık almıştım, anakartım Bluetooth desteklemediği için kabloyla kullanmak zorunda kaldım ama bu şekilde kullanınca da mikrofonunu kullanamıyorum sadece ses geliyor. Mikrofonla birlikte kullanmak için ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Bende P47 var. Kabloyla kullanınca mikrofon kullanabiliyorum telde PC'yi bilemem bugün denerim ama.
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 5 Ocak 2021 #15 K.Makise dedi: Bende P47 var. Kabloyla kullanınca mikrofon kullanabiliyorum telde PC'yi bilemem bugün denerim ama. Genişletmek için tıkla... Senin kablonda 3 çizgi vardır o zaman. Mikrofon kanalı için de hat vardır.
K.Makise dedi: Bende P47 var. Kabloyla kullanınca mikrofon kullanabiliyorum telde PC'yi bilemem bugün denerim ama. Genişletmek için tıkla... Senin kablonda 3 çizgi vardır o zaman. Mikrofon kanalı için de hat vardır.
K.Makise Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 4.799 Makaleler 4 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2021 #16 Berkay Davas dedi: Senin kablonda 3 çizgi vardır o zaman. Mikrofon kanalı için de hat vardır. Genişletmek için tıkla... Evet 3 çizgi. 4 çizgili takınca kulaklık çalışmıyor.
Berkay Davas dedi: Senin kablonda 3 çizgi vardır o zaman. Mikrofon kanalı için de hat vardır. Genişletmek için tıkla... Evet 3 çizgi. 4 çizgili takınca kulaklık çalışmıyor.