Bluetooth Kulaklığın Ses Seviyesinin Değişmemesi

Merhabalar bu şekilde yaptım ve artık bluetooth kulaklığımın sesini bilgisayarın ses açıp kapama kısmından yönetebiliyorum ama bu sefer de bluetooth kulaklığımla bilgisayara bağlı iken konuşurken sesim yankı yapıyor, bunu nasıl engelleyebilirim?

Hocam kulaklığın iki ses mod var stereo olanı seç. Hands Free olanda o sorun yaşanıyor.

İfadeler: T21
Hocam Allah razı olsun senden. Sırf sana teşekkür etmek için üyelik oluşturdum. Bende de Anker Souncore mini 1 ve mini 2 hoparlörler var. Masaüstü Pc de sorun yokken dizüstü bilgisayarda sesi kısamıyordum. Ne yaptıysam olmadı. Sayende sorunu çözdüm. Baş tacısın, sağ olasın.

Son düzenleme:
Geçen sene format atmıştım çözümünü buradan bulmuştum şimdi yine format attım 1 saat uğraştım yapamadım çözümü yine burada buldum, unutmuşum bunu sağolasın.

Niyetim konuyu hortlatmak değil, teşekkür edebilmek için hesaba giriş yaptım. Bravo hocam, çok makbule geçti. Teşekkür ederim.

teşekürler abii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…