Bluetooth kulaklığının sorunu giderildikten sonra ses kalitesi düştü

Selam arkadaşlar, iyi geceler.
Kız arkadaşımla Discord'dan yayın açıp müzik yapmayı deneyecektik FL Studio'da.
Ama Discord'da sese girdiğimiz zaman diğer uygulamaların sesi gelmiyordu. Ben de çözüm olarak aşağıdaki şeyleri yaptım:
Sonrasında sorun çözüldü ve ses geldi ancak kalitede inanılmaz bir düşüş söz konusu oldu.
Bunu nasıl düzeltebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.

Hands Free ile normal ses kanalı ayrı aramadan çıktığında düzelir

Önce arama aç sonra uygulamaları aç. Öyle yapabilirsin. Ama sonrasında aramayı kapatınca ses gidecek. Sonra uygulamayı kapatıp tekrar açarsın ve sorun düzelir.

Hands Free ile normal ses kanalı ayrı aramadan çıktığında düzelir

Önce arama aç sonra uygulamaları aç. Öyle yapabilirsin. Ama sonrasında aramayı kapatınca ses gidecek. Sonra uygulamayı kapatıp tekrar açarsın ve sorun düzelir.
Denedim, işe yaramıyor.

Hocam normalde zaten aramadan hariç örneğin Spotify'da şarkı dinlediğim zaman da ses kalitesi yerlerde. Bu sorun giderme işleminden sonra oldu eski haline nasıl getirebilirim ses kalitesini onu merak ediyorum.

Hocam normalde zaten aramadan hariç örneğin Spotify'da şarkı dinlediğim zaman da ses kalitesi yerlerde. Bu sorun giderme işleminden sonra oldu eski haline nasıl getirebilirim ses kalitesini onu merak ediyorum.
Stereo'yu geri aktif etmeniz lazım. Müzik yapıyorsanız Bluetooth kulaklıktan uzak durun.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı