Q Qroyrd Centipat Katılım 10 Aralık 2023 Mesajlar 123 25 Haziran 2024 #1 Arkadaşlar Jabra kulaklık aldım, kullanım kılavuzunda 2A'dan düşük 5V şarj adaptörü ile şarj etmenizi öneririz diyor fakat bende bir adaptör var "5.0v = 2a bu adaptör ile şarj etsem zarar verir mi kulaklığa. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Haziran 2024
Arkadaşlar Jabra kulaklık aldım, kullanım kılavuzunda 2A'dan düşük 5V şarj adaptörü ile şarj etmenizi öneririz diyor fakat bende bir adaptör var "5.0v = 2a bu adaptör ile şarj etsem zarar verir mi kulaklığa.
Emrecngz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.045 Çözümler 47 Yer Mersin 25 Haziran 2024 #2 Edilir, bir şey olmaz. Amper verilmez, çekilir. Güvenlik açısından yazıyorlar onları.
Q Qroyrd Centipat Katılım 10 Aralık 2023 Mesajlar 123 25 Haziran 2024 #3 Emrecngz dedi: Edilir, bir şey olmaz. Amper verilmez, çekilir. Güvenlik açısından yazıyorlar onları. Genişletmek için tıkla... Yani herhangi bir sorun olmaz demi
Emrecngz dedi: Edilir, bir şey olmaz. Amper verilmez, çekilir. Güvenlik açısından yazıyorlar onları. Genişletmek için tıkla... Yani herhangi bir sorun olmaz demi
Emrecngz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.045 Çözümler 47 Yer Mersin 25 Haziran 2024 #4 Qroyrd dedi: Yani herhangi bir sorun olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Olmaz, bende 10'a yakın kulaklık var, çoğunu 33W Xiaomi adaptörüyle şarj ediyorum. 5V2A artık hızlı şarj bile sayılmıyor.
Qroyrd dedi: Yani herhangi bir sorun olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Olmaz, bende 10'a yakın kulaklık var, çoğunu 33W Xiaomi adaptörüyle şarj ediyorum. 5V2A artık hızlı şarj bile sayılmıyor.
Q Qroyrd Centipat Katılım 10 Aralık 2023 Mesajlar 123 25 Haziran 2024 #5 Emrecngz dedi: Olmaz, bende 10'a yakın kulaklık var, çoğunu 33W Xiaomi adaptörüyle şarj ediyorum. 5V2A artık hızlı şarj bile sayılmıyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim dostum
Emrecngz dedi: Olmaz, bende 10'a yakın kulaklık var, çoğunu 33W Xiaomi adaptörüyle şarj ediyorum. 5V2A artık hızlı şarj bile sayılmıyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim dostum