ZİYA_KARA Centipat Katılım 3 Kasım 2019 Mesajlar 274 21 Kasım 2019 #1 Merhaba dostlar Bluetooth kulaklık almayı düşünüyorum kullanan var mı? Ses olarak ve Şarj olarak nasıl? Kullanan varsa biraz anlatabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Kasım 2019
Merhaba dostlar Bluetooth kulaklık almayı düşünüyorum kullanan var mı? Ses olarak ve Şarj olarak nasıl? Kullanan varsa biraz anlatabilir mi?
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.752 Makaleler 14 Çözümler 127 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 21 Kasım 2019 #2 Hangi Bluetooth Kulaklıktan söz ediyorsunuz?
gobl1n Hectopat Katılım 4 Eylül 2016 Mesajlar 245 Çözümler 1 21 Kasım 2019 #3 Alınır. Kızıma mavi kulak üstü JBL almıştım. Denedim. Çok iyi. Şarj olayı kullanıma bağlı, ama kulaklığın boyutu büyüdükçe, batarya için daha fazla hacim olduğunu düşünüyorum.
Alınır. Kızıma mavi kulak üstü JBL almıştım. Denedim. Çok iyi. Şarj olayı kullanıma bağlı, ama kulaklığın boyutu büyüdükçe, batarya için daha fazla hacim olduğunu düşünüyorum.
ZİYA_KARA Centipat Katılım 3 Kasım 2019 Mesajlar 274 21 Kasım 2019 #4 @Motionless IN White hocam bunun gibi veya bu Bluetooth Kulaklık Fiyatları & Kablosuz Kulaklıklar - 25 TL'den Başlayan Fiyatlar Bluetooth kulaklıklar en uygun fiyat ve model seçenekleri ile burada. Hemen Bluetooth kulaklık fiyatlarını incelemeye başla.. www.hepsiburada.com @gobl1n teşekkürler Son düzenleme: 21 Kasım 2019
@Motionless IN White hocam bunun gibi veya bu Bluetooth Kulaklık Fiyatları & Kablosuz Kulaklıklar - 25 TL'den Başlayan Fiyatlar Bluetooth kulaklıklar en uygun fiyat ve model seçenekleri ile burada. Hemen Bluetooth kulaklık fiyatlarını incelemeye başla.. www.hepsiburada.com @gobl1n teşekkürler