Şimşek McQueenn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 1.753 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2022 #1 Arkadaşlar normalde bağlarken kulaklıklardan kırmızı ışık yanıp sönerdi. Şimdi yanıp anında sönüyor. Telefon da kulaklığı görmüyor. Şarjını falan doldurdum aslinda. Ne yapmam lazım sizce?
Arkadaşlar normalde bağlarken kulaklıklardan kırmızı ışık yanıp sönerdi. Şimdi yanıp anında sönüyor. Telefon da kulaklığı görmüyor. Şarjını falan doldurdum aslinda. Ne yapmam lazım sizce?
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.369 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 27 Aralık 2022 #2 Kulaklığın resetleme yöntemi vardır, bi dene istersen.
Şimşek McQueenn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 1.753 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2022 #3 Lee Yubin dedi: Kulaklığın resetleme yöntemi vardır, bi dene istersen. Genişletmek için tıkla... Denedim hocam hiçbir şekilde olmadı.
Lee Yubin dedi: Kulaklığın resetleme yöntemi vardır, bi dene istersen. Genişletmek için tıkla... Denedim hocam hiçbir şekilde olmadı.