Bluetooth kulaklık bağlayınca internet yavaşlıyor ve kopuyor

Koalaya

Centipat
Makaleler
1
Öncelikle merhaba. Anker Soundcore Life Q10 Bluetooth kulaklığı kullanırken internet ya çok yavaşlıyor (kullanılamayacak kadar) ya da direkt gidiyor. Kulaklığın açıklamalarında 2.4GHz yazıyor. Benim Wi-Fi ağım da 2.4GHz diye tahmin ediyorum çünkü Wi-Fi adında yazıyor. Nasıl çözebiliriz bunu? 5GHz modem falan mı almam lazım? Sosyalde açtığım ilk konu hatam olduysa affola.

Bağlantılar karışıyor sanırım 5GHz modem düzeltebilir.

Bağlantılar karışıyor sanırım 5GHz modem düzeltebilir.
Benzer konuları okudum da telefonum 5GHz desteklemiyor diyenler olmuş. Büyük ihtimalle benimki de desteklemiyor yakın bir zamanda çıkmadı çünkü. Başka nasıl çözebilirim 5GHz modem dışında?

Sorunun çözümü o kadar da zor birşey değil. Modeminizdeki Kanalı 1,6 veya 11'e alınız. Hangisini seçeceğiniz sizin bölgenizdeki sinyal durumuna göre değişir. İsterseniz teker teker de deneyebilirsiniz. Kanal Genişliğini 40Mhz yaptıysanız 20'ye düşürünüz. Sinyal İletim gücünü düşürdüyseniz yükseltiniz. Bunları yapar mısınız?

Şu an yapamayacağım ama yakın zamanda deneyeceğim. Sorun düzelirse çözüldü olarak işaretlerim, şimdiden teşekkürler.

Şu an yapamayacağım ama yakın zamanda deneyeceğim. Sorun düzelirse çözüldü olarak işaretlerim, şimdiden teşekkürler.
Rica ederim. Bir durum olursa bu konuyla yakından ilgileniyorum. Yazmanız yeterlidir. İyi akşamlar değerli hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…