HalePlace Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 2.086 Makaleler 2 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2023 #1 Merhaba. Kulaklık telefonda görünüyor ama bilgisayarda görünmüyor. Şarjı var. Kulak içi kulaklık. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
Merhaba. Kulaklık telefonda görünüyor ama bilgisayarda görünmüyor. Şarjı var. Kulak içi kulaklık. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
Againbirth Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2014 Mesajlar 1.078 Çözümler 18 8 Ekim 2023 #2 Bilgisayarda bluetooth bağlantısı var mı? Bağladınız mı?
HalePlace Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 2.086 Makaleler 2 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2023 #3 Againbirth dedi: Bilgisayarda bluetooth bağlantısı var mı? Bağladınız mı? Genişletmek için tıkla... Baktım ama yok.
Againbirth dedi: Bilgisayarda bluetooth bağlantısı var mı? Bağladınız mı? Genişletmek için tıkla... Baktım ama yok.
Againbirth Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2014 Mesajlar 1.078 Çözümler 18 8 Ekim 2023 #4 HalePlace dedi: Baktım ama yok. Genişletmek için tıkla... Bluetooth mu yok? O zaman USB Bluetooth aparatı alman gerekiyor.
HalePlace dedi: Baktım ama yok. Genişletmek için tıkla... Bluetooth mu yok? O zaman USB Bluetooth aparatı alman gerekiyor.
HalePlace Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 2.086 Makaleler 2 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2023 #5 Againbirth dedi: Bluetooth mu yok? O zaman USB Bluetooth aparatı alman gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Bluetooth girişi yok.
Againbirth dedi: Bluetooth mu yok? O zaman USB Bluetooth aparatı alman gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Bluetooth girişi yok.