Gxdik Decapat Katılım 7 Ocak 2023 Mesajlar 217 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2023 #1 Kulaklığımı pantolonun cebinde unutmuşum. Annem de fark etmemiş, çamaşır makinesine atmış. Kulaklıkları aldım çalışmıyordu. Direk kuruladım ve pirince soktum. Garantiye gitme şansı var mıdır? Model: Razer Hammerhead True Wireless (Gen 2) Son düzenleyen: Moderatör: 11 Temmuz 2023
Kulaklığımı pantolonun cebinde unutmuşum. Annem de fark etmemiş, çamaşır makinesine atmış. Kulaklıkları aldım çalışmıyordu. Direk kuruladım ve pirince soktum. Garantiye gitme şansı var mıdır? Model: Razer Hammerhead True Wireless (Gen 2)
LostHopes Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 184 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2023 #2 Kullanıcı hatası deyip geri gönderirler.
H HCI Hectopat Katılım 1 Ekim 2021 Mesajlar 1.693 Çözümler 9 Yer Laboratuvar 11 Temmuz 2023 #3 Kuruduktan sonra garantiye gönderin belki yaparlar ama yapacaklarını pek sanmam.Ücret talep ederler yüksek ihtimalle.
Kuruduktan sonra garantiye gönderin belki yaparlar ama yapacaklarını pek sanmam.Ücret talep ederler yüksek ihtimalle.
Gxdik Decapat Katılım 7 Ocak 2023 Mesajlar 217 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2023 #4 HCI dedi: Kuruduktan sonra garantiye gönderin belki yaparlar ama yapacaklarını pek sanmam.Ücret talep ederler yüksek ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Ne kadar bir ücret olur? Tamir mi ederler yenisini mi yollarlar?
HCI dedi: Kuruduktan sonra garantiye gönderin belki yaparlar ama yapacaklarını pek sanmam.Ücret talep ederler yüksek ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Ne kadar bir ücret olur? Tamir mi ederler yenisini mi yollarlar?
H HCI Hectopat Katılım 1 Ekim 2021 Mesajlar 1.693 Çözümler 9 Yer Laboratuvar 11 Temmuz 2023 #5 Gxdik dedi: Ne kadar bir ücret olur? Tamir mi ederler yenisini mi yollarlar? Genişletmek için tıkla... Onu bilemeyiz içinde neyin bozulduğuna göre değişir ücreti.
Gxdik dedi: Ne kadar bir ücret olur? Tamir mi ederler yenisini mi yollarlar? Genişletmek için tıkla... Onu bilemeyiz içinde neyin bozulduğuna göre değişir ücreti.
Gxdik Decapat Katılım 7 Ocak 2023 Mesajlar 217 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2023 #6 HCI dedi: Onu bilemeyiz içinde neyin bozulduğuna göre değişir ücreti. Genişletmek için tıkla... Pirinçten çıkarttım bugün. Her şeyi eskisi gibi çalışıyor fakat sol kulaklık şarjı çok gidiyor. Garantiye yollasam tamir etme şansları var mı?
HCI dedi: Onu bilemeyiz içinde neyin bozulduğuna göre değişir ücreti. Genişletmek için tıkla... Pirinçten çıkarttım bugün. Her şeyi eskisi gibi çalışıyor fakat sol kulaklık şarjı çok gidiyor. Garantiye yollasam tamir etme şansları var mı?
H HCI Hectopat Katılım 1 Ekim 2021 Mesajlar 1.693 Çözümler 9 Yer Laboratuvar 14 Temmuz 2023 #7 Gxdik dedi: Pirinçten çıkarttım bugün. Her şeyi eskisi gibi çalışıyor fakat sol kulaklık şarjı çok gidiyor. Garantiye yollasam tamir etme şansları var mı? Genişletmek için tıkla... Su kaçtığı belli olmazsa ederler belki.Belli bir ücret karşılığında da tamir edebilirler.
Gxdik dedi: Pirinçten çıkarttım bugün. Her şeyi eskisi gibi çalışıyor fakat sol kulaklık şarjı çok gidiyor. Garantiye yollasam tamir etme şansları var mı? Genişletmek için tıkla... Su kaçtığı belli olmazsa ederler belki.Belli bir ücret karşılığında da tamir edebilirler.
Gxdik Decapat Katılım 7 Ocak 2023 Mesajlar 217 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2023 #8 HCI dedi: Su kaçtığı belli olmazsa ederler belki.Belli bir ücret karşılığında da tamir edebilirler. Genişletmek için tıkla... Garantiden haber geldi. Para iadesi yapıldı. Şanslıyım ki son 1 tane daha kalmış kulaklıktan. Onuda ben aldım. Para kaybı yaşamadan hallettim işi
HCI dedi: Su kaçtığı belli olmazsa ederler belki.Belli bir ücret karşılığında da tamir edebilirler. Genişletmek için tıkla... Garantiden haber geldi. Para iadesi yapıldı. Şanslıyım ki son 1 tane daha kalmış kulaklıktan. Onuda ben aldım. Para kaybı yaşamadan hallettim işi