Bluetooth kulaklık çamaşır makinesinde yıkandı

Gxdik

Decapat
Daha fazla  
Kulaklığımı pantolonun cebinde unutmuşum. Annem de fark etmemiş, çamaşır makinesine atmış. Kulaklıkları aldım çalışmıyordu. Direk kuruladım ve pirince soktum. Garantiye gitme şansı var mıdır? Model: Razer Hammerhead True Wireless (Gen 2)

Son düzenleyen: Moderatör:
Kuruduktan sonra garantiye gönderin belki yaparlar ama yapacaklarını pek sanmam.Ücret talep ederler yüksek ihtimalle.

Kuruduktan sonra garantiye gönderin belki yaparlar ama yapacaklarını pek sanmam.Ücret talep ederler yüksek ihtimalle.
Ne kadar bir ücret olur? Tamir mi ederler yenisini mi yollarlar?

Onu bilemeyiz içinde neyin bozulduğuna göre değişir ücreti.

Pirinçten çıkarttım bugün. Her şeyi eskisi gibi çalışıyor fakat sol kulaklık şarjı çok gidiyor. Garantiye yollasam tamir etme şansları var mı?

İfadeler: HCI
Pirinçten çıkarttım bugün. Her şeyi eskisi gibi çalışıyor fakat sol kulaklık şarjı çok gidiyor. Garantiye yollasam tamir etme şansları var mı?
Su kaçtığı belli olmazsa ederler belki.Belli bir ücret karşılığında da tamir edebilirler.

Su kaçtığı belli olmazsa ederler belki.Belli bir ücret karşılığında da tamir edebilirler.
Garantiden haber geldi. Para iadesi yapıldı. Şanslıyım ki son 1 tane daha kalmış kulaklıktan. Onuda ben aldım. Para kaybı yaşamadan hallettim işi

İfadeler: HCI
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…