A Apiroi Centipat Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 9 23 Haziran 2020 #1 Merhaba arkadaşlar ben Bluetooth 4.0 Trust adaptör almak istiyorum. PC için alacağım kulaklık Bluetooth 5.0 sürümü var. Nasıl bir sıkıntı olur?
Merhaba arkadaşlar ben Bluetooth 4.0 Trust adaptör almak istiyorum. PC için alacağım kulaklık Bluetooth 5.0 sürümü var. Nasıl bir sıkıntı olur?
Ş Şamil türk Kilopat Katılım 15 Temmuz 2016 Mesajlar 329 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2020 #2 Hiçbir sıkıntı olmaz aynı seneryo ile kulaklığımı kullanıyorum.
A Apiroi Centipat Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 9 23 Haziran 2020 #3 Şamil türk dedi: Hiçbir sıkıntı olmaz aynı seneryo ile kulaklığımı kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... eywallah brom Şamil türk dedi: Hiçbir sıkıntı olmaz aynı seneryo ile kulaklığımı kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... önerdiğin adaptör varmı milyon tane var hangisini alayım bilmiyorum
Şamil türk dedi: Hiçbir sıkıntı olmaz aynı seneryo ile kulaklığımı kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... eywallah brom Şamil türk dedi: Hiçbir sıkıntı olmaz aynı seneryo ile kulaklığımı kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... önerdiğin adaptör varmı milyon tane var hangisini alayım bilmiyorum
Ş Şamil türk Kilopat Katılım 15 Temmuz 2016 Mesajlar 329 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2020 #4 Apiroi dedi: önerdiğin adaptör varmı milyon tane var hangisini alayım bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Ben bunu kullanıyorum memnunum. Başka sitelerden daha uygun fiyata bulabilirsin belki.
Apiroi dedi: önerdiğin adaptör varmı milyon tane var hangisini alayım bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Ben bunu kullanıyorum memnunum. Başka sitelerden daha uygun fiyata bulabilirsin belki.